Fudbal

Kako da igraš fudbal kao Mančester junajted: LEGENDE uče decu u Srbiji

Izvor mondo.rs

Ponovo u poseti zemlji je trofejni fudbaler "crvenih đavola" Ves Braun, zajedno sa glavnim trenerom kluba.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Mančester junajted ponovo u Srbiji!

Jedna od najprestižnijih škola fudbala gostuje u našoj zemlji od 16. do 20. septembra i polaznicima omogućava da od najboljih steknu praktična i teorijska znanja o ovom sportu, učeći direktno od ljudi koji su povezani sa "crvenim đavolima".

U pitanju je klupska legenda Ves Braun i glavni trener Junajtedove škole fudbala Robin van der Lan koji su sa decom uzrasta 11 godina, i trenerima, delili iskustva.

"Kao polaznik Mančester junajted škole, izuzetno sam srećan što deca u Srbiji imaju priliku da učestvuju u ovom programu treninga koji pruža jedinstveno iskustvo. Veliko mi je zadovoljstvo što sam ovde i zahvalan sam Eurobanci što je dovela Mančester junajted školu u Srbiju", kazao je Ves Braun koji je sa Junajtedom osvojio mnoštvo titula.

"Cilj Mančester junajted škole fudbala je da inspiriše sve učesnike da uživaju u procesu učenja, igranja i treniranja fudbala na 'Mančester junajted način'. Veoma smo ponosni što je ova škola fudbala organizovana u Srbiji, imajući u vidu da je na ovaj način talentovanim mladim igračima i trenerima pružena prilika da uče od naših najiskusnijih trenera, kao i legende kluba", izjavio je glavni trener Mančester junajted škole fudbala Robin van der Lan.

/BRAUN DOVEO JUNAJTED U SRBIJU: NIKO KAO NEMANJA VIDIĆ!/


Poslednji dan škole fudbala biće obeležen revijalnom utakmicom koju će mladi talenti, polaznici ove škole odigrati sa svojim vršnjacima iz Crvene zvezde.

Pored mladih profesionalnih sportista, ovo iskustvo omogućeno je i deci zaposlenih, deci klijenata Eurobanke, deci partnera, kao i štićenicima domova za decu bez roditeljskog staranja i SOS Dečijeg sela Kraljevo i Dečijeg sela Sremska Kamenica, imajući u vidu da  društvena odgovornost predstavlja jednu od glavnih vrednosti oba partnera - Eurobank i Mančester junajteda.