Fudbal

Kad "hit" Kalča hvali Dinamo iz Zagreba: NAŠAMARALI su nas!

Izvor mondo.ba

Reprezentativac Holandije nahvalio "modre" nakon što su i njihovi obrazi ostali modri na "Maksimiru".

Izvor: MN Press

Bolan poraz za Atalantu na startu Lige šampiona!

Ni manje ni više od Dinama iz Zagreba, gotovo stalnog učesnika UEFA takmičenja, koji je ovog leta zadržao okosnicu tima, pre svih Danija Olma, pa je na startu grupne faze upisao veliku pobedu pred svojim navijačima na "Maksimiru" (4:0).

Martin de Ron, fudbaler tima iz Bergama, istakao je da je njegov tim doživeo "neverovatnu lekciju" protiv šampiona Hrvatske...

"Dinamo nas je našamarao i to boli. Sad imamo glavobolje", rekao je fudbaler Atalante koja je prošle sezona bila pravi "hit" u Italiji, pošto su sezonu završili kao četvrtoplasirani.

"Teško je analizirati šta se dogodilo, šta je sve nedostajalo u našoj igri. Nismo uopšte igrali. U prvom poluvremenu pokušavali smo dugim loptama. Gubili smo sve duele. U drugom poluvremenu smo pokušali pas igrom, ali bilo je kasno, već su vodili 3:0. Možda smo previše želeli. Dinamo je bio sjajan. Naši navijači takođe, i žao mi je zbog njih. Recimo da naša Liga šampiona počinje utakmicom sa Šahtjorom”, izjavio je reprezentativac Holandije Martin de Ron.

U drugom kolu 1. oktobra u Milanu (na "San Siru) će igrati Atalanta - Šahtjor, dok će Mančester siti biti domaćin Dinamu.