Fudbal

PARTIZAN: Deco, učitelji, treneri – HVALA!

Izvor mondo.rs

Crno-beli se zahvalili svima koji su doprineli da slika od četvrtka uveče sa stadiona u Humskoj obiđe svet.

Izvor: Mondo/Goran Sivači

UEFA je "suspendovala" stadion Partizana za dve utakmice u Evropi, a na oba meča viđena je nestvarna atmosfera. NAJLEPŠA!

Uz blagoslov Evropske fudbalske unije, crno-bele je protiv Moldea bodrilo oko 5.000 mališana, da bi se u prvom kolu grupne faze Lige Evrope, u četvrtak uveče protiv AZ Alkmara – više od 20.000 dece do 14 godina okupilo u Humskoj.

Napravljena je atmosfera kakva nikada nije viđena na našim prostorima, a i širi. Partizan je Evropi i svetu poslao najlepšu sliku...

Na stadionu u Humskoj bili su mališani iz svih gradova Srbije, ali i iz Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore…

Partizan se dan posle utakmice zahvalio svima koji su doprineli da se napravi događaj o kojem će se dugo pričati i koji će se pamtiti.


"Draga deco, učitelji, treneri,

Sa ponosom možemo reći da smo na utakmici grupne faze UEFA Lige Evrope, između Partizana i AZ Alkmara, poslali najlepšu sliku u svet!

Sa tribina stadiona u Humskoj 1, u TV prenosu koji je pratila ne samo čitava Srbija, region, već i Evropa preko, 16.000 mališana zdušno je klicalo voljenom timu prenoseći poruku ljubavi, mira, zajedništva, sportske tolerancije i fer pleja!

FK Partizan je uz vašu pomoć, fudbalskih škola iz Srbije, Republike Srpske, ali i osnovih škola iz Beograda još jednom pokazao da je veliki klub koji ovakav događaj može da organizuje bez ijednog incidenta!

Oduševljenje vašim dolaskom pokazale su i novinarske ekipe na stadionu, zaposleni u FK Partizan, ali i čitava fudbalska nacija koja je u milionskom broju pratila prenos putem TV ekrana.

Sa željom da ovakva slika sa stadiona postane praksa, a ne izuzetak, sa velikom zahvalnošću,

Vaš FK Partizan."




Tagovi