Fudbal

Milojević će odabrati ova ČETIRI stranca za "večiti derbi"!

Autor Jovan Terzić Izvor mondo.rs

Zvezdin trener je najbliži odluci da iskoristi inostrane igrače u vezi i u napadu. Ne i u odbrani...

Izvor: MN Press

Vladan Milojević priznao je u subotu da ima dilemu oko sastava za prvi "večiti derbi" u sezoni.

Pre svega, ta dilema odnosila se na izbor stranaca koji će nastupiti u Zvezdinom dresu u nedelju, na stadionu Partizana, zbog poznatog pravila o dozvoljenom nastupu samo četvorice.

Poslušajte njegovu izjavu o "problemu i slatkim mukama" sa strancima.

Prema saznanjima MONDA, Milojević će za 161. "večiti" derbi odabrati inostrane igrače u veznom redu i napadu, što znači da će odbrana biti sastavljena isključivo od domaćih igrača.

To podrazumeva da će Milan Rodić biti spreman nakon što je propustio gostovanje Bajernu, pa će Žander ovog puta ispasti iz konkurencije za mesto kraj leve aut linije.

Takođe, jedno mesto za stranca biće iskorišćeno i u napadu, gde će najistureniji igrač crveno-belih biti Ričmond Boaći, na stadionu na kojem je dva puta bio strelac u derbijima.

Izvor: MN Press

MONDO saznaje da će Zvezdin sastav u Humskoj biti sledeći: Borjan - Gobeljic, Degenek, Milunović, Rodić - Kanjas, Jovančić - Garsija, Marin, Vukanović - Boaći.

Dan uoči utakmice polusezone u srpskom fudbalu, Savo Milošević rekao je da ne očekuje ofanzivu Crvene zvezde u Humskoj.

Takođe, šef struke Partizana najavio je da će njegov tim na neki način biti prinuđen da nastupi (i) napadački - zato što mu je neophodan dobar rezultat i zato što je tako navikao ove sezone.

"Ipak, to ne znači da ćemo biti naivni", dodao je Milošević.

Sa druge strane, Milojević je ostao "zakopčaniji" i samo izjavio da veruje da će doneti najbolje rešenje za svoj tim. Kako stoje stvari, on će verovati u navedenih 11 igrača, koji su najbliži startnoj postavi za derbi zakazan za 18 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport.