Fudbal

Kolumbijsko gostoprimstvo: Igrača gađali NOŽEM, nekada se tukli MAČETAMA?!

Izvor mondo.rs

Navijači Independijentea iz Medeljina su na ozbiljno lošem glasu, a u poslednjem ozbiljnom ispadu srećom niko nije povređen.

Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Bizarna i krajnje opasna situacija dogodila se na fudbalskoj utakmici u Kolumbiji u subotu uveče.

Na utakmici tamošnje Primera A lige, najjačeg takmičenja u Kolumbiji, između Independijentea iz Medeljina i Miljonariosa, domaći navijači bili su glavna tema, pošto su nožem gađali jednog gostujućeg igrača.

Na stadionu "Atanasio Hirardot" u Medeljinu, jedan navijač je sa tribine bacio hladno oružje u pravcu Davida Mekalistera Silve, igrača Miljonariosa koji je stajao bliže toj tribini. Na sreću, "navijač" je promašio i nož nikoga nije povredio.

Nož je bačen na teren u trenutku nakon što su igrači Miljonariosa proslavljali njihov drugi pogodak, postignut u nadoknadi vremena, kojim su i uspeli da savladaju Independijente 2:1.

Prema izveštajima iz Kolumbije, nož je pao na travu u Silvinoj blizini, koji ga je potom podigao i predao glavnom sudiji Karlosu Ortegi.

Da stvar bude potpuno neverovatna, ovo nije prvi put da su navijači kluba iz Medeljina ugrožavali bezbednost ljudi oko sebe.

Kako prenosi engleski "Dejli mejl", jedan manji deo navijača Medeljina je prošle sezone bio u problemu kada su se neki od njih pred utakmicu sa rivalskim Atletiko Nasionalom - tukli mačetama?!

Fotografiju incidenta sa nožem sa utakmice Independijente Medeljin - Miljonarios možete da vidite OVDE.

Tagovi