Fudbal

Ivica Iliev: Vanserijska igra Partizana, za KLASU smo bolji od Zvezde!

Izvor mondo.rs

"Zvezda nije imala šut u okvir gola...", naglasio je bivši sportski direktor Partizana.

Izvor: MN Press

Ivica Iliev blistao je od sreće posle 161. "večitog" derbija.

Nekadašnji napadač Partizana i doskorašnji sportski direktor crno-belih pohvalio je igrače Sava Miloševića posle uverljive partije u Humskoj (2:0), gde Crvena zvezda nije stvorila šansu za gotovo više od 90 minuta fudbala.


"Viteštvo je danas bilo prisutno na terenu. Na kraju jedna vanserijska igra Partizana. Moramo da kažemo najiskrenije da imamo dve fantastične ekipe u Evropi. Partizan je taj koji je dominirao u finalu Kupa i evo sada u ovom derbiju, a dobili smo oba meča. Bili smo minimum za klasu bolji u tim mečevima", kazao je Ivica Iliev i potom govorio o igri Crvene zvezde.

"O statistici da ne pričam, ne samo o utisku tokom utakmice, Zvezda nije imala šut u okvir gola. Partizan je promašio dosta šansi i imali smo kontrolu tokom svih 90 minuta. Imamo zajedništvo, razumeće ljudi o čemu pričam...".



"Meč viner" bio je Sejduba Suma koga je Ivica Iliev doveo i najavio kao "bombu", međutim sve do ove sezone nije ostavljao tako dobar utisak na terenu.

"On je postigao gol i protiv Olimpijakosa, protiv Videotona, već je bio strelac i u derbiju, važan je bio za ulazak u Ligu Evrope i s obzirom na broj utakmica koje je odigrao - malo ko može da se podiči sa takvom statistikom u derbijima", pohvalio ga je Iliev.