Fudbal

Miletić: Bolji smo od njih! Ostojić: Gledamo svoje dvorište...

Autor Vladimir Sukdolak

Nakon velikog trijumfa u „najvažnijoj“ utakmici u Srbiji, defanzivci pobedničkog tima zadovoljni su učinjenim...

Izvor: MN Press

Partizan je sačuvao tri boda na svom terenu pobedivši u "večitom derbiju" Crvenu zvezdu rezultatom 2:0, a dobra igra ekipe na obe strane terena omogućila je crno-belima da upišu značajan trijumf.

Defanzivci "parnog valjka" su danas pružili bolju partiju nego što je to bio slučaj u četvrtak sa AZ Alkmarom, a desni bek Nemanja Miletić je jedan od onih koji su "naučili" iz grešaka sa prethodnog meča.

On smatra da je domaćin u ovom susretu zasluženo došao do pobede i da je nadigrao rivala u svakom segmentu igre.

"Pokušali smo da ispravimo greške koje smo pravili u duelu sa AZ Alkmarom, pre svega u završnici, a čini se da smo to i uspeli. Mislim da smo danas sasvim zasluženo pobedili, da smo u svakom segmentu bili bolji i da smo danas pokazali da smo bolji tim", rekao je odlični defanzivac.

Crvena zvezda je danas izašla na teren u izmenjenom sastavu, iznenadili su mnoge svojom, reklo bi se, izuzetno defanzivnom postavkom, a na kraju se ispostavilo da im ona nije donela željeni rezultat. Miletić kaže da nije očekivao da crveno-beli uvako uđu u meč, ali da je njegov tim pokazao da je bolji.

"Znali smo da možemo da se nosimo sa njima, danas smo to pokazali i na terenu. Nisam očekivao ovako defanzivnu Zvezdu, iznenadili su nas formacijom, ali mi smo pre svega gledali sebe i mislim da smo ih u svakom segmentu igre nadigrali", zaključio je on.



Bojan Ostojić je komandovao odbrambenom linijom Miloševićevog tima i jedan je od najzaslužnijih za veliku pobedu.

"Možemo da budemo zadovoljni rezultatom i igrom. Dali smo dva gola i sačuvali naš gol, nismo im dozvolili šansu, pa je jasno da smo zaslužili trijumf. Znači nam mnogo pobeda, mi se za svaku utakmicu spremamo isto, gledamo nasu ekipu i naše dvorište, tako je bilo i danas", rekao je iskusni štoper.