Fudbal

Zvezdan Terzić oštro po Partizanu: Već godinama TRUJU javnost lažima!

Autor Jovan Terzić

Generalni direktor Crvene zvezde održao je vanredni brifing sa novinarima povodom poraza u 161. "večitom derbiju". Govorio je o lošoj partiji svog tima, ali i osudio rad Partizanovog rukovodstva.

Izvor: MN Press

Zvezdan Terzić istakao je da su Partizanovi čelni ljudi svojim ponašanjem doprineli histeriji među navijačima crno-belih, a što je dovelo, između ostalog, do prekida nedeljne utakmice na nekoliko minuta, zbog uvreda na račun predsednika FSS, Slaviše Kokeze.

"Drugi razlog zašto razgovaramo sada je histerija među navijačima Partizana. Njihovo rukovodstvo ih truje već mesecima, pa i godinama, pričama da je Zvezda mezimac države. Vode perfidnu kampanju i spinuju javnost da neko želi da uništi Partizan, pre svega država i Savez. Nedopustivo je da predsednik Partizana Vučelić sedi pored Slaviše Kokeze i ne reaguje, niti osudi ponašanje i skandiranje publike. Uvukli su i Sava Miloševića, kog izuzetno cenim, u te priče i zatrovali ga".

"A ne pominju da su nam 2017. oteli titulu. Već dugo zloupotrebljavaju činjenicu da predsednik države Aleksandar Vučić ne krije da navija za Zvezdu, pa država mora da se pravda kroz konkretne poteze da Zvezda nije u podređenom položaju".


"Ja stvarno duboko poštujem Partizan kao klub, međutim, za to poštovanje su potrebne dve strane. Ne znam da li je iko iz Zvezde govorio loše o Partizanu, a oni iz nedelje u nedelju koriste svoju televiziju da pričaju laži i truju javnost. Da su se bar ogradili, a ne da Milorad Vučelić za skandiranje Kokezi kaže: 'Pa dobro, samo su navijali'".