Fudbal

"PENAL ZA ŽIVOT": Šutirajte penale poznatima i pomozite DECI!

Izvor mondo.rs

Jedinstvena humanitarna akcija Penal za život koja vam pruža priliku da okušate umeće šutiranja penala poznatim golmanima i javnim ličnostima i sve to u humanitarne svrhe.

U četvrtak, 26. septembra od 19 časova, humanitarna organizacija "Zajedno za život" priprema novu zabavnu akciju sa humanim ciljem.

U centralnom atrijumu Tržnog centra "Stadion" svi koji budu želeli, moći će da pucaju penale poznatim ličnostima, a najavljen je dolazak ekipe iz popularnog šoua "Državni posao" (arhivatori Torbica, Čvarkov i Boškić), glumci Andrija Kuzmanović, Miloš Petrović, Milan Kalinić, muzičari i pevači Nigor, Marko Đurovski, Milan Mitrović, Bane Lalić MVP i Bojan iz Leksington benda, zatim nekadašnji golman mlade i olimpijske reprezenatcije Srbije Nikola Milojević...

U holu šoping centra biće montirana veštačka trava, kazneni prostor i gol, tako da će svi posetioci imati prilike da iskušaju umeće poznatih golmana i tako postanu donatori.

Pre šutiranja penala svaki učesnik mora da napravi donaciju ubacivanjem novca u donatorsku kutiju, a sav prihod namenjen je Humanitarnoj organizaciji Zajedno za život koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima

Humanitarna organizacija  Zajedno za život jedinstvena je organizacija na ovim prostorima koja putem sporta pomaže lečenje obolele dece I do sada je pomogla više od 60 dece u procesu lečenja i donirala blizu deset million dinara.

Ne zaboravite: ŠALJITE SMS poruke na 8495!