Fudbal

Pogbu plaše grafiti i pretnje na društvenim mrežama, kupio rota od 17.000 €

Izvor mondo.rs

Francuz, zabrinut zbog poruke "Pogba Out", obratio se odgajivačnici pasa iz okoline Lestera.

Pol Pogba odlučio je da se obrati odgajivačnici pasa iz okoline Lestera nakon što je u blizini njegovog doma u Mančesteru osvanio grafit "Pogba Out".

Francuz, koji već četvrtu sezonu pokušava da se nametne kao lider na terenu i opravda svojevremeno rekordnih 110 miliona evra uloženih u njegov transfer iz Juventusa, u poslednje vreme dobijao je neprijatne, pa i preteće poruke od navijača Junajteda na društvenim mrežama.

Obratio se saigračima iz svlačionice i dobio preporuku da se obrati ljudima iz "Chaperone K9" odgajivačnice pasa-čuvara, nakon što su Markus Rašford, Fil Džons i ostali fudbaleri Premijer lige baš na posedu u šumi kraj Lestera pronašli svoje nove ljubimce.


"The Sun" navodi da se Francuz odlučio za rotvajlera, koji je koštao 17.000 evra.

Psi iz odgajivačnice "Chaperone K9" obučeni su za odbranu kuća i okućnica od upada provalnika, koji često biraju domove fudbalera poznatih engleskih klubova dok se oni nalaze na gostovanjima ili pripremama.

Pogba se nalazi u poslednjoj sezoni ugovora sa "đavolima", koji imaju pravo da aktiviraju još jednu godinu saradnje sa najskuplje plaćenim fudbalerom u svojoj istoriji, pa nije za očekivati da Francuz kao slobodan igrač napusti "Old traford" narednog leta.