Fudbal

Kristijano Ronaldo opet NIJE došao, jer nije izabran za najboljeg na svetu!

Izvor mondo.rs

Kao i kada je njegov dugogodišnji saigrač iz Real Madrida proglašen za igrača godine u svetu, Ronaldo demonstrativno nije došao na gala veče u Milano ni ovaj put. Mesi ili Van Dajk?

Umesto nominovanog, u dvorani milanske "Skale" ovog ponedeljka pojavio se "pravi" Ronaldo.

"Fenomeno" kojeg je FIFA tri puta proglašavala za najboljeg na svetu, rekao je posle slikanja na crvenom tepihu u društvu partnerke Seline Loks, da nagradu "The Best" zaslužuje fudbaler Liverpula, Virdžil van Dajk.

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt



"Svi su veliki, fenomenalni, teško je odlučiti se... Mesi ih ima pet, Kristijano ih ima pet, Van Dajk nema nijednu, tako da... Možda on zaslužuje više od ostalih. Neverovatan je igrač", rekao je Ronaldo, dok je i zvanicama u dvorani i gledaocima kraj malih ekrana postalo jasno da je nagrada "The Best" otišla u ruke ili Mesija ili Van Dajka.

Poslednja vest iz Milana: Ispostavilo se da je "pravi" Ronaldo pogrešno procenio naslednika Luke Modrića.


Jer, kao ni prošle godine kada je saznao da će njegov dugogodišnji saigrač iz Real Madrida, Luka Modrić, biti proglašen za fudbalera godine u svetu, Kristijano Ronaldo ni ove godine nije doptuvao na gala veče.


Radio je to i ranije, naročito kada bi najprestižnija individualna nagrada u svetu fudbala odlazila u ruke njegovog arhi-rivala, Mesija.

Torino je udaljen 141 kilometar autostradom do Milana, dok su Mesi i Van Dajk sa porodicama prevalili znatno više od Barselone i Liverpula.