Fudbal

PREKID U IVANJICI: Grobari vređali Kokezu, sudija obustavio igru (FOTO)

Izvor mondo.rs

Navijači Partizana opet su uzvikivali uvredljive poruke na račun predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slaviše Kokeze. Meč Javor - Partizan bio prekinut nekoliko minuta.

Izvor: Mondo

Novi prekid u srpskom fudbalu zbog "verbalnog delikta".

Utakmica Javor - Partizan (odložena utakmica 2. kola Superlige) u Ivanjici danas je bila prekinuta na nekoliko minuta, odlukom sudije Lazara Lukića, nakon što su navijači Partizana vređali predsednika FSS Slavišu Kokezu.

Utakmica je prekinuta u 32. minutu, pri vođstvu Partizana 1:0, kada su navijači Partizana počeli da vređaju Kokezu, a potom je kapiten crno-belih Vladimir Stojković otišao do tribine i zamolio pristalice crno-belih da prekinu.

Ubrzo nakon toga, povici su prestali, a sudija Lukić je pozvao igrače da se vrate na teren, većina njih je već stajala pored klupa.

Prekid je trajao četiri minuta.

Zanimljivo je da je početkom drugog poluvremena još jedna frakcija navijača Partizana pevala pesmu protiv Kokeze, ali sudija nije prekinuo igru.

Preki se dogodilo i pre tri dana u drugom poluvremenu "večitog derbija",  s tim što je tada sudija Srđan Jovanović zahtevao da se ukloni uvredljivi transparent, dok je Lazar Lukić tražio da prestanu pogrdna skandiranja na račun čelnika FSS.