Fudbal

Ovako je ruski jutjuber i bivši fudbaler doživeo "večiti derbi" (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Najpopularniji ruski jutjubjer Krasava, inače bivši fudbaler i prijatelj Zorana "Bambija" Tošića, u jednosatnom prilogu predstavio najveću utakmicu srpskog fudbala. POGLEDAJTE!

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Jevgenij Savin igrao je svojevremeno fudbal na ozbiljnom nivou. Bio je član Krila Sovjetov, a protivnik mu je svojevremeno bio Zoran Tošić, koji je igrao za moskovski CSKA.

Promenio je mnogo klubova, a igrao je i za mladu i za seniorsku reprezentaciju Rusije kada je selektor bio Gus Hidink. Međutim, nije ostao direktno u fudbalu, nije se odlučio za trenerski posao, već je otišao u šoubiznis, jer za sebe kaže da je "šoumen".

Otvorio je potom svoj YouTube kanal pod umetničkim imenom Krasava i vremenom je postao jedan od najpopularnijih jutjubera.

Put ga je ovih dana naneo do Beograda, da pogleda srpski "večiti derbi" iz "prvog reda" - pored terena. Sa svojim telefonom snimao je sve, bio je na treningu Crvene zvezde, snimio je atmosferu, koškanje iza gola crveno-belih posle gola Sejdube Sume za vođstvo Partizana, a na kraju meča ga je "Bambi" Tošić uveo u svlačionicu Partizana gde je prisustvovao slavlju.

"Fora u srpskom derbiju je u tome što fudbal i ono što se dešava na terenu uopšte nije glavno. Glavno je ono što se dešava na tribinama, atmosfera, provokacije, navijanje, pirotehnika", konstatovao je Krasava.

POGLEDAJTE

Ruski jutjuber Krasava na srpskom večitom derbiju
Izvor: YouTube/КраСавa