Fudbal

Trener Mačve pred Beograd: Nisam LUD da pretim Zvezdi

Izvor mondo.rs

Dragan Aničić svestan odnosa snaga pred duel poslednjeplasiranog tima sa dvostrukim uzastopnim šampionom.

U duelu dvostrukog uzastopnog šampiona i poslednjeplasiranog tima na tabeli, još ako je ovaj prvi domaćin, očekuje se da ne bude mnogo neizvesnosti.

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, ipak ne želi opuštanje svojih igrača pred dolazak Mačve, pa ih je upozorio da gosti iz Šapca igraju mnogo bolje nego što plasman na tabeli to pokazuje.

Njegov kolega, Dragan Aničić, svestan je razlike u kvalitetu dva tima, ali priželjkuje "loš dan" rivala i nada se da će njegova ekipa umeto da iskoristi ako joj se ukaže prilika za iznenađenje.

"Ja nisam lud da pretim nešto, jer je u ovom trenutku razlika u kvalitetu između nas i njih velika, ali sigurno je da ne idemo tamo samo da se borimo i da statiramo. Pokušaćemo da iskoristimo svaku priliku koja nam se pruži na ovoj utakmici. Uvek postoji mogućnost da i bolja ekipa ima loš dan, pa da protivnik zabeleži dobar rezultat i da nije tako, ja ne bih išao uopšte na utakmicu i trudim se da i kod svojih igrača usadim taj stav da protiv svakog može da se igra, da svako treba da se respektuje, ali i da moraš da poštuješ sebe", rekao je trener Mačve na konferenciji za medije svog kluba.

Defanzivni vezista Lazar Ivić svestan je da ekipu čeka izuzetno teško gostovanje, ali ne želi da se unapred preda.

"Naravno da je Zvezda najkvalitetnija ekipa u Srbiji i samim tim ovo je naše najteže gostovanje u ovoj sezoni. Ne predajemo se i probaćemo iz nekih naših šansi da napravimo nešto, kao što smo to radili u prošlosti. Naša ekipa nije kao ranije, dosta igrača koji su bili u Mačvi kada smo ranije igrali sa Crvenom zvezdom je otišlo, ali potrudićemo se da pokažemo kvalitet i u sutrašnjem meču", rekao je Ivić.

Gosti će u Beogradu biti bez povređenog Igora Ristivojevića i suspendovanog Miloša Adamovića (žuti kartoni).

Duel Crvena zvezda - Mačva je u subotu od 19 časova, uz direktan prenos na TV Arena Sport 1.