Fudbal

Fudbaler hrvatskog prvoligaša nije tukao, ON JE PRETUČEN šipkom

Izvor mondo.rs

Makedonski fudbaler Muzafer Ejupi, član ekipe Slaven Belupo, za koga su hrvatski mediji naveli da je uhapšen posle ulične tuče, zapravo je taj koji je povređen i nalazi se na kućnom lečenju.

Ovaj fudbaler je, zajedno sa svojim prijateljem, učestvovao u tuči pre nekoliko dana u centru Koprivnice, a mediji u Hrvatskoj su u četvrtak preneli da je on uhapšen pod sumnjom da je 53-godišnjem muškarcu naneo teške telesne povrede.

Međutim, istina je sasvim drugačija.

Njegov klub, hrvatski prvoligaš Slaven Belupo, a potom i policija, objavili su da je, zapravo, on žrtva napada.

"Muškarac od 53 godine sa područja Koprivnice metalnom šipkom je udario u predelu glave 31-godišnjeg državljana Severne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po telu osumnjičenom 32-godišnjaku. Postupajući u nužnoj odbrani osumnjičeni 32-godišnjak (prijatelj Ejupa) je uzeo metalnu šipku od 53-godišnjaka i zadao mu udarce po glavi i telu. U fizičkom sukobu teške telesne ozlede zadobio je 53-godišnjak, dok su 31 i 32-godišnjak lakše povređeni", objavila je policija.

Ono u čemu se ne slažu policija i Slaven Belupo jeste težina povreda Muzarefa Ejupa.

Slaven Belupo je na svojoj Facebook stranici objavio kako izgleda ovaj fudbaler. Malo je reći da su povrede sve samo ne lakše - pretpreo je izbljan udarac iznad desnog oka (koje mu je zatvoreno), a povređeno mu je i levo uvo. (zbog autorskih prava nemamo pravo na objavu fotografija).

"Naš igrač Muzafer 'Muzo' Ejupi nalazi se na kućnoj njezi, u svom domu u Koprivnici i oporavlja se od teškog fizičkog napada i pretrpljenih 'lakših fizičkih povreda', koje je doživeo pre dva dana. O kakvim 'lakšim' povredama je reč možemo da vidimo na priloženim fotografijama. 'Muzi' želimo brz oporavak sa što manje posledica i što brži povratak u našu svlačionicu i na zelene terene kako bismo zajedno ostvarivali što bolje rezultate", piše u objavi ovog hrvatskog prvoligaša, uz poruku medijima:

"Želeli bismo da apelujemo na sve hrvatske medije da objektivno i, pre svega, odgovorno informišu javnost. Ne samo u ovom slučaju Muzafera Ejupija, već u svim slučajevima kada se u javnost izlazi sa nedovoljno proverenim informacijama".