Fudbal

OVO je Olimpijakosov tim - Sveta i dalje VAN sastava

Izvor mondo.rs

Grčki šampion objavio ko će na megdan srpskom predstavniku, jedno "iznenađenje" za domaće poklonike fudbala...

Fudbalski klub Olimpijakos objavio je zvanični spisak fudbalera sa predstojeći meč Lige šampiona koji će igrati sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Naredni rival našeg predstavnika računaće na sve svoje proverene snage, a za ljubitelje fudbala u Srbiji posebno bi moglo da bude zanimljiva činjenica da se u glavni grad neće vratiti Svetozar Marković, čijeg imena nema na listi, a nikako da dobije šansu nakon što se oporavio od povrede.

Drugi srpski internacionalac koji brani "bratske" crveno-bele boje Lazar Ranđelović biće u timu, a videćemo da li će i dobiti priliku da zaigra u veoma važnom susretu za oba tima.

Sigurno je da će se igra "Olija" bazirati na Matjeu Valbueni i Podenseu, dok će u odbrani glavnu reč voditi Semedo i Torosidis. Takođe, oni neće računati ni na Konstantinosa Fortunisa, jednog od najvažnijih igrača koji je povređen još od predsezone.


Crvenu zvezdu svakako ne očekuje lak meč, videćemo koje igrače će Vladan Milojević odabrati i na koji način će odlučiti da organizuje svoju ekipu. Domaći bi trebalo da budu u najjačem sastavu, neizvesno je da li će igrati Rodić, ali pored toga ne postoje povrede koje bi nekog od preostalih fudbalera odvojile od terena.

Utakmica između srpskog i grčkog šampiona igra se u utorak od 21 čas, a to će biti prilika da naš predstavnik upiše prve bodove u ovom ciklusu najjačeg evropskog klupskog takmičenja.