Fudbal

Zvezda - Olimpijakos: 12 sati programa na Areni sport i prilog iz Madrida

TV Arena sport direktno prenosi meč 2. kola Lige šampiona Zvezda - Olimpijakos, a pripremljen je i bogat program. U 20h pogledajte epizodu posvećenu Atletiko Madridu i poslušajte razgovor sa Milinkom Pantićem.

Izvor: MN Press

Navijači Crvene zvezde na dan utakmice sa Olimpijakosom moći će da uživaju u višesatnom programu posvećenom utakmici 2. kola Lige šampiona koja se večeras od 21 sat igra na stadionu "Rajko Mitić".

Studijski program TV Arena sport počinje već u podne. Gost Anđele Anđelković i Saše Tomića biće direktor Omladinske škole crveno-belih, Dragan Mladenović koji će govoriti o duelu mladih timova Zvezde i Olimpijakosa koji će Arena sport od 16 časova direktno prenositi sa stadiona Voždovca.

Pre i posle, kao na traci, ređaće se gosti Arene sport. Marko Perović, Uroš Spajić, Marko Grujić, Dragan Džajić, Ivan Dudić, Darko Kovačević, Jovan Stanković, Branko Jovičić, Milan Rastavac…

Sa nekoliko pozicija u gradu, uključivaće se i reporteri Arena sport koji će pratiti zajednički korteo srpskih i grčkih navijača koji kreće u popodnevnim satima ispred hotela "Moskva" ka stadionu "Rajko Mitić".

Novinari Jovana Guzijan, Nemanja Paunović i Ognjen Drašković preneće vam atmosferu i očekivanja navijača. Saznajte da li će stadion biti pun, koje su službe sve angažovane da bi se organizovao jedan ovakav događaj, gde će biti smešteni navijači Olimpijakosa i još mnogo zanimljivosti.

Kada je produkcija u pitanju, ispoštovani su svi standardi Lige šampiona. Miloš Milićević i Nenad Milovanović komentarisaće utakmicu koju će Arena sport realizovati sa više od dvadeset kamera,
kranova, super slow kamera i stady cam-ova.

Uoči utakmice, na Areni sport će od 20 časova biti emitovana druga epizoda serijala "Putevima šampiona" koju je  voditeljski par Nina Radulović i Dejan Pantelić snimio u Madridu i posvetio ekipi Atletiko Madrida za koji je svojevremeno više nego uspešno nastupao srpski internacionalac, Milinko Pantić.

Upoznajte špansku prestonicu iz drugog ugla, zavirite u ultra moderni stadion "Metropolitano" i saznajte da li Nina bolje poznaje sport ili Deki istorijat i arhitekturu Madrida.

POGLEDAJTE INSERT



Po završetku utakmice sledi analiza dešavanja na terenu sa gostima u studiju i direktan prenos konferencije za medije trenera Vladana Milojevića odnosno Pedra Martinsa.

Tagovi