Fudbal

Savin pobednički gen: Filozofija Partizana - NAPADAJ I POBEĐUJ

Izvor mondo.rs

Trener Partizana kaže da ne bi prihvatio bod iz Astane u ovom trenutku i da će crno-beli pokušati da nametnu svoj ritam.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Partizan je u utorak kasno uveče, posle višečasovnog leta od Beograda do Astane, doputovao na svoje odredište u 2. kolu Lige Evrope. 

Crno-beli će u četvrtak od 16.50 odigrati meč protiv Astane, u kojem nisu favoriti, ali to u razmišljanju šefa stručnog štaba "parnog valjka", Save Miloševića, ne menja ništa.

Trener Partizana ne bi pristao na nerešen ishod ako bi mu ga neko ponudio pre utakmice.

"Ne, ne bih pristao na remi", kratko je odgovorio strateg Beograđana.

Za sve ekipe koje dolaze u daleki Kazahstan, najveći problem predstavlja vremenska razlika, koja je u odnosu na Srbiju "plus četiri" i udaljenost od Evrope.

"Istakao bih da su svi spremni, to je najvažnije. Upoznao sam ekipu sa onim što nas čeka i što moramo sa uradimo ako želimo dobar rezultat. Plan je bio da do večerašnjeg treninga uđemo u ritam, imamo još 24 sata za potpunu adaptaciju. Sve možemo da rešimo koncentracijom, željom, voljom, sve može dodatnim naporom", istakao je Milošević.

Partizan je u odličnoj formi, a ekipa puna samopouzdanja posle pobede u dva derbija u Superligi.

"Partizan će probati da igra svoju igru, ta igra se u nekim segmentima razlikuje, od utakmice do utakmice. Koliko ćemo uspeti da nametnemo svoj stil i napadamo zavisi i o protivnika. Ali, filozofiju i pristup sigurno nećemo da menjamo", rekao je Savo.

TRENING PARTIZANA