Fudbal

Solskjer BESAN na sudiju i poručuje: Dolazimo u Beograd po POBEDU!

Izvor mondo.rs

Trener Mančester junajteda smatra da je njegov tim oštećen u duelu sa AZ Alkmarom.

Po prilikama, u Mančester junajtedu mogu da budu srećni što nisu doživeli poraz od AZ Alkmara, međutim, Ole Gunar Solskjer ne misli tako i uverava da je njegov tim oštećen u Holandiji.

Posle remija bez golova, koji je ostavio Partizan na vodećoj poziciji L grupe Lige Evrope (sa istim brojem bodova kao Junajted, ali i više datih golova), trener kluba sa Old Traforda bio je besan na litvanskog sudiju Gediminasa Mažeiku - dobro poznatog navijačima Zvezde pošto je vodio mečeve crveno-belih sa Krasnodarom u Rusiji i Kopenhagenom u Danskoj.

Norvežanin smatra da je njegov tim oštećen za nedosuđen penal u drugom poluvremenu, kada je Markus Rašford oboren u kaznenom prostoru AZ-a.

"To je penal u 101 od 100 slučajeva! Nisam mogao da verujem šta vidim! Isto kao protiv Arsenala, kada smo mogli da povedemo 2:0 (prošlog ponedeljka u Premijer ligi, završeno 1:1). Sada je moglo da bude 1:0... Takve situacije su frustrirajuće", smatra Solskjer.


Govoreći o igri svog tima, u čiju startnu postavu se vratio Nemanja Matić, a šansu su dobili i neki igrači iz omladinskog pogona Mančester junajteda, Solskjer je istakao zadovoljstvo.

"Srećan sam kako su momci odigrali. Trebalo je da osvojimo tri boda, ali nismo dobili penal", ponovio je nekadašnji centarfor i dodao:

"Bila je ovo dobra partija protiv dobrog tima, ali na veoma lošem terenu".

Junajted posle dva kola ima četiri boda, koliko i Partizan koji je posle remija sa AZ Alkmarom uspeo da savlada Astanu u gostima (2:1).

U narednom kolu, engleski predstavnik gostuje u Beogradu, 24. oktobra.

"Ako beležiš remije u gostima, a pobeđuješ kod kuće, biće dobro. U Beograd idemo po pobedu i da postavimo lepo stvari za dalje", najavio je Solskjer, reklo bi se, prilično optimistično imajući u vidu kako igra njegova ekipa, koja se i u prvom kolu namučila da kao domaćin savlada Astanu 1:0.