Fudbal

VIDEO: Radnički Niš hoće da preokrene sezonu, "da igrači promene ponašanje"

Izvor mondo.rs

Milorad Kosanović naglasio veliki značaj narednog meča svog tima.

Izvor: MN Press

Posle teškog leta i rane eliminacije iz Evrope, Radnički iz Niša je ušao i u komplikovanu jesen.

Posle promene trenera i dolaska Milorada Kosanovića umesto Sima Krunića, Nišlije su ostale u problemu, jer su doživele tri poraza u poslednja četiri kola (protiv Čukaričkog, Vojvodine i Partizana).

Zbog toga, iskusni srpski stručnjak ističe važnost subotnje utakmice protiv Mačve u Šapcu (18 časova), posle koje će superligaši početi dvonedeljnu pauzu u prvenstvu zbog utakmica reprezentacija.

"Imamo u subotu izuzetno bitnu utakmicu za naš klub, za naš tim. Igramo protiv ekipe koja nije toliko slaba da bi bila na poslednjem mestu", izjavio je Kosanović na konferenciji za novinare.

Prema njegovim rečima, subotnji meč može Radničkom da donese mnogo.

"Ako napravimo pozitivan rezultat, onda bismo verovatno dobili prostor u dve nedelje pauze da doradimo neke stvari i da počnemo da igramo bolje nego do sada. Ako ne dobijemo tu utakmicu nastaviće se problematično ponašanje na utakmicama naših igrača, jer mislim da je mnogo bitno da oni psihološki izađu iz situacije u kojoj su se našli posle ova tri poraza".

"Dosta je komplikovano, ali moramo da damo sve od sebe, da odigramo najbolje što možemo i nadam se da hoćemo. Radimo na tome celu nedelju i očekujem da pokažu da mogu mnogo bolje nego što su igrali do sada", izjavio je Kosanović.



Prema njegovim rečima, levi Stefan Đorđević je oporavljen, trenira cele nedelje i moći će da nastupi, dok su Riota Noma i Veljko Batrović još na lečenju i čekaće njihov povratak posle pauze.