Fudbal

"Ronaldo jedan od najvećih, ali i normalan čovek"

Izvor mondo.ba

Aron Ramzi istakao da u Juventusu postoji porodična atmosfera koja im pomaže da nižu pobede u Seriji A, ali i u Evropi. Pohvalno govorio o Kristijanu Ronaldu.

Veznjak Juventusa je izjavio kako je spreman i odlučan da iskoristi priliku koju je dobio u italijanskom velikanu, dodajući da ekipa igra sve bolje pod vodstvom trenera Mauricija Sarija.

Ramzi je ove sezone iz Arsenala prešao u Juventus, već je izborio svoje mesto u prvih jedanaestje i čak upisao i jedan pogodak.

''Želim da budem deo ove velike priče. Nadam se da mogu da pomognem svojim saigračima i klubu da postignu neke sjajne stvari na velikoj fudbalskoj pozornici'', rekao je Juventusov Velšanin novinarima.

Posebno je pohvalio napadača Kristijana Ronalda.

''Ronaldo me je prelepo dočekao, kao i svi ostali. Naravno, on je jedan od najvećih u ovom sportu, ali je istovremeno normalan čovek'', dodao je.

Vezista Juventusa istakao je da u Juventusu postoji prava porodična atmosfera koja im, kako je rekao, pomaže da nižu pobede u domaćoj ligi, ali i u Evropi.

''Svi žele da postignu samo jedno - da pobedimo u fudbalskim utakmicama i osvajamo trofeje. Svi su vrlo fokusirani na ono što treba da rade'', kazao je Ramzi.

Nakon dva odigrana kola u Ligi šampiona, Juventus je prvoplasirani u grupi D uz četiri osvojena boda, koliko ima i Atletiko Madrid, ali ''jorgandžije'' imaju lošiju gol-razliku.

U Seriji A ''bjanko-neri'' su nakon šest kola drugoplasirani, uz dva boda manje od Intera, kojem će gostovati u nedelju u takozvanom "Derby d'Italia".