Fudbal

Nagoveštaji su već počeli: "Son u Napoliju? Zašto da ne?"

Izvor mondo.rs

Hjung Min Son je i dalje zadovoljan u Londonu, ali njegov agent navodi da bi jednog dana mogao da se preseli u Italiju.

Reprezentativac Južne Koreje je jedan od ključnih igrača Totenhem Hotspura, ali možda to ne bude bio još dugo. Ako je verovati njegovom agentu, nije nemoguće da Son u doglednoj budućnosti promeni adresu stanovanja i preseli se na Apenine.

"Nikada nisam doveo igrača u Napoli, ali bih to voleo zbog Maradone. On je moj omiljeni igrač i on je igrao za njih", rekao je Tis Blimajster, Sonov agent.

"Razgovarao sam sa Napolijem u prošlosti, sa funkcionerima koji više nisu u klubu. Iskoristiću njihov dvomeč protiv Salcburga da porazgovaram sa njima", izjavio je za Radio Marte i potom nastavio konkretnije o korejskoj zvezdi.

"Što se tiče Sona u Napoliju, zašto da ne? Nikada ne reci nikad u fudbalu. Sonu se sviđa Italija, hrana i italijanski narod. Nije lako odvesti ga iz Totenhema, jer on puno košta. ali jednog dana, ko zna?"

Još uvek nikakvih konkretnijih priča oko ovakvog transfera nije bilo, ali videli smo već ovog leta šta znači kada agenti nagoveste da bi njihovi igrači voleli da nastupaju u Seriji A.

Upravo to je učinio agent Romelua Lukaku, koji je tek po završetku prethodne sezone rekao da bi Belgijanac voleo da igra u toj zemlji. Do kraja prelaznog roka se to i obistinilo.

Ko zna? Gde ima dima...