Fudbal

Poruka Voždovca: Igramo sa ekipom koja igra NAJBOLJI fudbal u Srbiji!

Izvor mondo.rs

"Zmajevima" predstoji veoma težak duel sa timom koji je tokom nedelje slavio i u Evropi. Trener ekipe zna da ceni uspehe protivnika, ali veruje u svoje šanse...

Izvor: MN Press

Fudbaleri Voždovca gostovaće Partizanu u 11. kolu Superlige Srbije, a taj susret igraće se u nedelju od 18 časova.

Oni u utakmicu ulaze u dobrom raspoloženju s obzirom da su u prethodnoj rundi pobedili Inđiju 4:1, a takođe će i obeležiti kraj niza teških utakmica za njihov tim, nakon što su već odigrali duele sa Čukaričkim, Vojvodinom i Crvenom zvezdom.

Trener ekipe Rade Koković napomenuo je da se "zmajevi" sastaju sa timom koji trenutno igra najbolji fudbal u Srbiji, ali da ih to neće sputati da naprave što bolji rezultat.

"Idemo na Partizanov stadion sa respektom i velikom željom da potvrdimo dobru formu još jednim dobrim rezultatom. Bodovi ispušteni protiv Partizana ili nekog drugog tima imaju istu vrednost i ne smemo da dozvolimo sebi taj luksuz da lako ostajemo bez bodova. Partizan je trenutno tim u Srbiji koji igra u najboljoj formi i to su potvrdili u poslednjih nekoliko utakmica I zbog toga treba biti oprezan. Nama naravno motiva ne nedostaje za ovakav meč i cela ekipa željno iščekuje sutrašnji meč", rekao je šef struke.

Mladi vezista Voždovca Lazar Zličić na teren se vratio nakon povrede koja ga je od terena odvojila na sedam meseci, a u utakmicama sa Crvenom Zvezdom i Inđijom pokazao je da će biti važan igrač u Kokovićevom timu.

"Ovakve utakmice daju poseban motiv I želimo da potvrdimo dobru formu protiv najboljih ekipa. Sigurno je da nas čeka nimalo lak zadatak sutra na stadionu Partizana, ali mi smo sigurni u svoj kvalitet i možemo da se ravnopravno suprostavimo Partizanu. jako sam srećan što sam opet na terenu, što često ulazim u šanse i mislim da je pitanje vremena kada će i gol doći. Možda već sutra protiv Partizana, zašto da ne, bilo bi lepo", zaključio je Zličić.

Partizan trenutno na tabeli Linglong Superlige zauzima četvrtu poziciju, dok su se gosti na predstojećem meču pobedom u proteklom kolu izdigli na mesto broj sedam.

Utakmica 11. kola igraće se u nedelju na stadionu Partizana sa početkom u 18 časova.