Uživo

Superliga KRAJ: Partizan - Voždovac 1:2, poklon za Devića u 90+6!

Nedeljni program Superlige bio je vrlo uzbudljiv, a na utakmicama u Inđiji, Kruševcu i Beogradu slavili su gostujući timovi.

Izvor: Nebojsa Parausic/© MN press, all rights reserved

Dan su otvorili Inđija i Mladost Lučani, kao uvertira za glavne mečeve dana. Lučanci su slavili 2:0 bez mnogo problema, a onda su "večiti rivali" odigrali dva meča puna uzbuđenja, obrta i kasnih pogodaka.

Crvena zvezda je u Kruševcu protiv Napretka imala sve - izgledne prilike, dva pogođena okvira gola, poništen pogodak i jedanaesterac, ali su na kraju do trijumfa došli tek u 97. minutu utakmice.

Njegoš Petrović i Milan Pavkov su pogađali prvo stativu, a onda i prečku, da bi El Fardu Ben bio blizu da dobije epitet tragičara utakmice. Promašio je penal koji je sam i iznudio, a onda je spas stigao na kraju.

Marko Marin je bio čovek odluke precizno izvedenim slobodnim udarcem, za surov završetak meča po domaći tim koji se hrabro držao do poslednjeg šuta na meču: Napredak - Crvena zvezda 0.1.

Još je bilo "vruće" u Kruševcu, a dešavanja u Humskoj su već počela. Partizan je u meč ušao u sjajnoj formi i posle velike pobede nad Astanom u Ligi Evrope, ali večeras nisu mogli da izađu na kraj sa Voždovcem.

Prvo poluvreme je obeležilo nekoliko prekida igre, ali i gol "zmajeva" iz penala koji je iskoristio Nemanja Nikolić. Mučili su se crno-beli čitavo drugo poluvreme da stignu do izjednačenja i to se i dogodilo u 91. minutu utakmice. Ipak, ni to im nije mnogo pomoglo, pošto je Marko Dević u 96. minutu doneo pobedu gostima: Partizan - Voždovac 1:2.

Rezultati 11. kola:

petak

Vojvodina - Spartak 2:0 (2:0)
/Bojić 29, Nikolić 41/

subota

Čukarički - Javor 2:0 (1:0)
/Kovač 13, Ndiaje 62/

Mačva - Radnički 0:1 (0:0)
/Mihajlović 63/

Rad - Proleter 1:1 (0:1)
/Perendija 58p - Jovanović 22/

Radnik - TSC 1:0 (0:0)
/Makarić 52p/

nedelja

Inđija - Mladost 0:2 (0:1)
/Bojović pen 7, Jovanović 80/

Napredak - Crvena zvezda 0:1 (0:0)
/Marin 90+7/

Partizan - Voždovac 1:2 (0:1)
/Pavlović 90+1 - Nikolić pen 29, Dević 90+6/

Tabela: Crvena zvezda (-1) 27, Vojvodina 25, Čukarički (-1) 25, TSC 24, Partizan (-1) 23, Radnički 19, Voždovac 17, Spartak 12, Proleter 12, Mladost 12, Napredak 11, Radnik (-1) 11, Javor 9, Inđija 7, Rad 7, Mačva 3.

Izvor mondo.rs
20:11

KRAJ - Voždovac slavio!

Izvor: MN Press

  Nije bilo vremena do kraja meča da Partizan bilo šta učini. Toliko su radili da dođu do izjednačenja, ali im na kraju ni to nije bilo dovoljno! Njihov prvi poraz u Superligi ove sezone i četvrta pobeda Voždovca nad crno-belima u poslednjih šest mečeva!

20:09

GOOOOOL - Dević ruši Partizan!

Marko Dević je postigao gol za 2:1 za Voždovac! Zlatan Šehović je katastrofalno reagovao i lopta stiže do Devića na ivici peterca, pravo "na tacnu", a on ne promašuje za trijumf svog tima! Pogledajte kako je to izgledalo.

20:08

Crno-beli traže penal!

Bila je gužva u kaznenom prostoru Voždovca, čini se da je Urošević tamo pao, ali su domaći tražili igranje rukom. Ipak, ostaje nejasno šta su zapravo crno-beli "videli" u toj situaciji.

20:06

Još 2 minuta!

Istekla su tri minuta nadoknade, ostala su još DVA!

20:04

GOOOOOOL! Strahinja Pavlović!

Natho je centrirao sa desne strane na drugu stativu, a tamo je Strahinja Pavlović bio malo zaboravljen nakon što je pobegao Stanisavljeviću i glavom sa pet metara donosi izjednačenje!


20:03

Natho sa distance!

Kružio je Partizan, pokušavao Suma driblinzima na desnoj strani, ali je čak devet igrača Voždovca bilo u šesnaestercu i nedostatak prostora je bio očigledan. Na kraju je lopta stigla do Natha koji je oprobao udarac sa distance, išla je lopta pod prečku, ali po sredini gola. Ilić uspešno boksuje.

20:02

Lakčević u prilici

Lazar Marković je u 88. minutu centrirao sa leve strane i prebacio dobar deo šesnaesterca, a mladi Nikola Lakčević je bio na drugoj stativi. No, njegov udarac glavom nije imao dovoljno snage da bi mogao da bude veća opasnost za raspoloženog Ilića.

20:00

Stojković brani!

Odmah je Daničić bio u lepoj šansi, istrčao je po levoj strani i izbegao ofsajd zamku, a onda umesto da možda odigra povratno dodavanje u srce šesnaesterca, odlučio se da iz teškog ugla pokuša da savlada Stojkovića. Ipak, golman Partizana je istrčao i telom odbranio udarac.

19:58

Poslednja promena

Alen Mašović izlazi u 86. minutu, a Damjan Daničić je na terenu.

19:57

Marković ZAMALO!

Lazar Marković je u 82. minutu ušao u kazneni prostor, odigrao pas za Asana, ovaj mu vratio povratan pas, da bi Marković iz prve šutirao samo malo pored leve stative Ilićevog gola. Bila je to lepa akcija i dobra prilika za crno-bele! Ne bi tu golman gostiju ništa mogao da je udarac bio precizniji.

19:53

Poslednja nada je Lakčević

Savo Milošević je treću izmenu iskoristio za uvođđenje Nikole Lakčevića, izašao je Zoran Tošić. Još desetak minuta do kraja...

19:52

Tošić razočarao

Napadao je Partizan i opsedao kazneni prostor Voždovca po levoj strani, a onda je dodavanje na desnu stranu išlo ka Tošiću. Otvorio se veliki prostor, ali je iskusni igrač crno-belih katastrofalno primio loptu desnom nogom i potencijalno velika šansa je propala.

19:48

Drugi i treći "zmaj" dobili karton

Radi se o Lazaru Zličiću, on je u 74. minutu oštro startovao. Samo dva minuta kasnije je i Nikola Mikić bio opomenut, a njega je odmah i zamenio Miloš Mihajlov, da pojača odbranu.

19:45

Za sada jalova inicijativa

Prethodnih nekoliko minuta Partizan konstantno ima loptu na polovini Voždovca, ali iz toga ne uspevaju da stvore išta vrednije pomena.

19:41

Ponovo Tošić pokušava

Krilo Partizana u 68. minutu šutira sa 20 i kusur metara, ali njegov udarac je išao pravo u naručje golmana Ilića. Nije bilo problema za čuvara mreže Voždovca.

19:37

Mašović MORAO bolje!

Kakva šansa za igrača Voždovca! Bio je Alen Mašović u duelu "jedan na jedan" sa Ostojićem, lako ga je predriblao, defanzivac crno-belih je ostao na zemlji, a potom je napravio jedan dodir više pre nego što je uputio udarac. Uspeo je na kraju Pavlović da ga lako izblokira. Voždovac je mogao da ima još veću prednost!


19:36

Natho - Markec - Bambi... promašaj

Kombinovali su Izraelac i dvojica bivši premijerligaša, a na kraju je Tošić šutirao pored gola. Ostaje 0:1 za Voždovac.

19:34

Šehović opomenut

Mladi igrač Partizana je zbog faula nad Stanisavljevićem dobio žuti karton u 61. minutu.

19:32

Pada Marković, ali...

U 58. minutu je Lazar Marković krenuo u napad po levom boku, odigrao dupli pas sa Sumom, a potom nije uspeo da umakne Lasickasu. Pao je Marković posle slabog kontakta, ali glavni arbitar jasno odmahuje da nema nikakvog govora o eventualnom jedanaestercu. Sve je bilo čisto.

19:29

Opet gužva!

Partizan je pokušao posle centaršuta, stvorila se nova gužva, Suma je probao da prosledi loptu bliže golu, a mladi Pavlović je samo petom mogao da proba da iznenadi golmana Voždovca. Ipak, delovalo je sve daleko opasnije "iz prve", na ponovljenom snimku to nije bila baš toliko izgledna šansa. Ilić se na kraju dočepao lopte.

19:27

Prva izmena "zmajeva"

Marko Dević je u 54. minutu ušao u igru umesto Stefana Purtića. Da vidimo šta može iskusni napadač...

19:24

Ilić za svaki slučaj

Napadao je Partizan po levom boku u 51. minutu, Takuma Asano je iz okreta uputio solidan centaršut, ali je golmana Voždovca lepom paradom "izleteo" i uhvatio loptu pre nego što je postalo opasnije po njegov gol.

19:21

Marković u šansi!

Bivši igrač Liverpula je bio u dobroj prilici na levoj ivici šesnaesterca, malo se nameštao i duže nego što je trebalo, a onda šutirao u suprotni ugao gola. Ilić je dobro intervenisao da spreči izjednačenje, a posle toga je defanzivac Voždovca izbio loptu visoko u vazduh. Usledila je gužva na pet-šest metara posle visokog odskoka lopte, ali Partizanovi igrači nisu mogli do toliko željenog pogotka.

19:18

Počelo je drugo poluvreme

Jedna promena u međuvremenu - Sejduba Suma je ušao u igru umesto Filipa Stevanovića.

19:11

19:08
Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt
19:01

Kraj prvog poluvremena!

Vrlo uzbudljivo prvo poluvreme, iako sam kvalitet utakmice nije bio naročito visok, trajalo je praktično 55 minuta!

19:00

Prva promena u finišu poluvremena

Zlatan Šehović je zamenio Rajka Brežančića, pošto je levi bek crno-belih dobio nezgodan udarac u rebra.

19:00

Umalo 0:2!

Šansa za Voždovac u 53. minutu da udvostruči prednost, a Alen Mašović je bio u dobroj šansi. Centaršut Stojčeva sa leve strane po zemlji odbio se od Brežančića, pa od nogu igrača Voždovca i ona ipak odlazi pored gola. Bilo je nezgodno za golmana Stojkovića, ali ipak bez potrebe da interveniše.

18:55

18:54

Prva opomena za goste

Stefan Purtić je u 49. minutu prvog poluvremena dobio žuti karton zbog faula na Nathu.

18:52

Dugačka nadoknada

Igraće se čak DEVET minuta, zbog brojnih prekida koje smo videli u prvom poluvremenu.

18:51

Ponovo opasno!

Lazar Marković je bio u prilici za gol posle kornera, da bi iz nove prilike iz ugla, Partizan ponovo zapretio, a Hajdin jedan udarac na drugu stativu glavom izbija i sprečava izjednačenje.

18:50

Zamalo autogol!

Centaršut Natha iz velike udaljenosti posle slobodnog udarca je umalo rezultirao u izjednačenju, jer je u gužvi jedan igrač Voždovca glavom udario loptu koja odlazi malo pored stative i u korner.

18:49

I opet se igra...

Nadamo se da ćemo ovog puta duže gledati fudbal. Čekamo da vidimo i koliko će se još igrati u prvom poluvremenu, u toku je 43. minut.

18:44

Novi prekid utakmice...

Ovoga puta je razlog transparent navijača Partizana na južnoj tribini. Sudija Momčilo Marković ne želi da se igra nastavi dok se transparent ne ukloni. Previše prekida do sada, biće ovde dugačka nadoknada vremena.  

18:42

Spor ritam

Partizan uglavnom ima loptu u svom posedu, ali nema mnogo brzine u njihovoj igri, te ne uspevaju da ponovo ugroze gol Voždovca.

18:41

Nastavljen je meč

Crno-beli pokušavaju posle ovog prekida igre da što pre stignu do gola Voždovca. Jedna baklja je ponovo bila u terenu nedaleko od gola gostiju, ali je jedan vatrogasac brzo izneo kako ne bi bilo novog prekida.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

18:38

Prekid

Već nekoliko minuta nema nikakve igre, jer su navijači Partizana ubacili nekoliko baklji na teren. Jedna je prošla vrlo blizu pomoćnog sudije koji stoji sa strane bližoj istočnoj tribini.

18:35

GOOOOOL! Vode "zmajevi"

Nemanja Nikolić je bio precizan sa "bele tačke"! Voždovac vodi 1:0! Igrači i stručni štab crno-belih su bili nezadovoljni odlukom sudije da pokaže na penal i dosta posle tog jedanaesterca.


18:33

PENAL ZA VOŽDOVAC!

Vruće u Humskoj! Stojković je istrčao na Nemanju Nikolića, lopta je stigla do drugog igrača Voždovca koji nije bio precizan iz teške pozicije, a potom je glavni arbitar pokazao da je bio penal za goste! Stojković je imao kontakt sa Nikolićem i sudija je pokazao da je to bio faul nad Nikolićem. Stojković je besno reagovao na sudiju, ali promene odluke nije bilo! Stojković je dobio i žuti karton zbog oštrog protesta.

18:31

Kako su to videli "zmajevi"...

18:28

Pavlović pokušava, Ilić siguran

Defanzivac Partizana je solidno pokušao da ugrozi gol Voždovca u 22. minutu, ali je njegov udarac glavom odbranio Ilić. Dosta posla za golmana "zmajeva" u prethodnih pet-šest minuta.

18:24

Tošić, OPASNO JE!

Najozbiljnije šanse do sada na meču. Tošić je iskosa pokušao direktno iz slobodnog udarca iskosa, golman Ilić je morao da reaguje, a posle je u nastavku akcije još jednom Partizan zapretio, ali ponovo Ilić siguran.

18:19

Voždovac pokušava iz prekida

Aleksandar Ščekić je napravio faul tik izvan šesnaesterca Partizana, a šut Nemanje Nikolića je bio ozbiljno loš.

18:15

Navijači Partizana proslavili rođendan kluba

Neposredno pre početka utakmice, navijači crno-belih su obeležili nedavni 74. rođendan kluba.

18:14

Partizan bolje otvorio meč

Crno-beli su bolji u uvodnim minutima. Asano je imao jedan pokušaj glavom, a i Šćekić je imao pokušaj sa 25 metara malo pre toga.

18:05

Selimo se u Humsku!

Posle brojnih uzbuđenja u Kruševcu na meču Napretka i Zvezde, na red stiže utakmica Partizana i Voždovca. Pratimo dešavanja iz Humske, a Partizan će pokušati da pobedom stigne na drugom mesto.

Izvor: MN Press

18:03

Zvezda na čelu tabele!

Uh, kakva završnica u Kruševcu! Imala je Zvezda i inicijativu i prilike, pa i jedanaesterac koji Ben nije iskoristio, a na kraju je sve morao da reši kapiten duboko u nadoknadi vremena. Već se igrao 97. minut kada je praktično "poslednjim" udarcem na meču uspeo da pošalje Zvezdu na vrh Superlige!

17:59

KRAJ UTAKMICE

Posle mnogo muka, ipak trijumf crveno-belih na veliko razočaranje domaće publike.

17:59

GOOOOOOL! MARKO MARIN

Bio je faul nad Vulićem, Marin je namestio loptu na 18 metara od gola, a šutirao je nisko i pored živog zida! Milošević nije imao vremena da reaguje i Crvena zvezda tako stiže do važne pobede!

17:57

Slobodnjak u 90+6

Imaće Zvezda priliku da stigne do pobede u poslednjim trenucima meča iako je nadoknada vremena već odavno istekla.

17:55

Vukadinović pretio iz kontre, Pankov reaguje

Lepa solo kontra Vukadinovića posle greške Degeneka, povukao je loptu više od 30 metara, ali nije mogao pored Pankova na ivici šesnaesterca. Jedan od retkih pokušaja domaćih... Još 2 minuta do kraja!

17:53

Još 4 minuta

Produžen je meč 5 minuta, a prvi je već istekao...

17:53

Gužva u petercu!

Nezgodno još jednom za Napredak, izodbijala se lopta u šesnaestercu domaćih, stigla i u peterac, gde se jedan igrač Napretka brzo snašao i izbio loptu u novi korner. Vukanović se nije najbolje snašao pred golom.

17:51

Ušli smo u 90. minut

Zvezdi ponestaje vremena da upiše pobedu...

17:50

Sada Pavkov testira Miloševića

Jedna povratna lopta glavom je stigla tačno na 16 metara od gola Napretka, Pavkov fudbalski šutira levom nogom iz prve, ali nedovoljno dobro da bi savladao dosadašnjeg junaka utakmice.

17:48

Marin ponovo pokušava

Ponovo je kapiten Zvezde šutirao, ali ni ovaj udarac iz 86. minuta nije bio dovoljno opasan. Milošević je po ko zna koji put danas bio siguran.

17:44

Vukanović kao spas?

Aleksa Vukanović je na terenu umesto El Fardua Bena, igra se već 83. minut.

17:41

Gomilaju se žuti kartoni

Sada je Miloš Ožegović dobio javnu opomenu (79. minut) zbog faula nad Benom.

17:39

Ben promašuje penal!

Sviran je penal nad Benom, on je i uzeo loptu, ali je sa 11 metara šutirao visoko preko gola! Bila je to izvanredna prilika za šampiona da napokon stigne do vođstva, ali moraće još da čekaju.


17:37

PENAL ZA ZVEZDU!

Srušen je Ben u 76. minutu i Zvezda će imati jedanaesterac!


17:37

Marin pokušava iz "slobodnjaka"

Marko Marin je sa ivice šesnaesterca uputio udarac iz slobodnog udarca nakon faula nad Boaćijem, njegov udarac je išao tu negde oko prečke, a Milošević je za svaki slučaj izbio u korner iako bi možda taj udarac svakako završio preko gola. Što je sigurno, sigurno je!

17:35

"GRANATA" Njegoša Petrovića!

Strašan udarac Zvezdinog veziste sa 20 metara! Igrao se 72. minut kada je Petrović raspalio po lopti, a ozbiljno se uzdrmao okvir gola Napretka! STATIVA!


17:33

Treća opomena za Napredak

Miroslav Bjeloš je od 70. minuta treći igrač u timu domaćih koji je dobio žuti karton.

17:32

Pavkov - PREČKA!

Kako je sada Zvezda bila blizu vođstva! Ben je odigrao pas na desnu stranu za Degeneka, ovaj uposlio Pavkova koji sa šest metara šutira snažno i pogađa - prečku!


17:29

Nova promena

Andrej Ilić je od 67. minutu na terenu, a igru je napustio Nemanja Kojić koji zbog odugovlačenja dobija i žuti karton.

17:28

Zvezda opseda gol Napretka

Ponovo je bilo opasno po domaće, a Ben je ovoga puta šutirao sa 15 metara po zemlji. Dodatno je nezgodno bilo za golmana Miloševića jer se lopta malo odbila od Milovanovića. Ipak, uspeo je da odbrani taj udarac.

17:25

Velika prilika za Pavkova!

Tek što je ušao u igru, odmah preti Milan Pavkov! Centaršut sa desne strane je odbio jedan igrač Napretka, a potom i čuvar Zvezdinog napadača, lopta je ipak stigla do njega koji sa pet-šest metara iz okreta uspeva samo da prebaci gol Miloševića. Uzdišu navijači Zvezde...

17:22

Može li Pavkov da "prelomi"?

Odmah posle izmene Napretka, i Milojević menja. Milan Pavkov je na terenu, a ušao je umesto Matea Garsije.

17:22

Prva izmena kod domaćih

Miljan Vukadinović je u 59. minutu zamenio Nikolu Eskića.

17:20

Zvezda preti samo iz daleka

U 58. minutu je Ben šutirao iz slobodnog udarca sa oko 22-23 metra, ali je njegov udarac otišao oko pola metra iznad prečke gola Napretka.

17:17

Opet Vulić, pa Boaći

Pokušao je Vulić još jednom u 54. minutu, ali vrlo neprecizno, da bi u sledećem napadu Ričmond Boaći zapretio solidnim udarcem sa nekih 18 metara. Morao je Milošević da reaguje, međutim, uspeo je bez previše muka da zaustavi udarac napadača Zvezde.

17:14

Vulić preti...

Zvezda je prvi pokušaj da stigne do vođstva imala u 52. minutu, ali udarac Miloša Vulića odlazi preko prečke.

17:11

Poznati sastavi Partizana i Voždovca!

Dok se igra u Kruševcu, stigli su timovi "crno-belih" i "zmajeva" za meč koji se igra od 18.00 časova.

PARTIZAN: Stojković – Brežančić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Šćekić, Natho – Tošić, Marković, Stevanović - Asano

VOŽDOVAC: Ilić – Lasickas, Cvetković, Mikić, Hajdin – Nikolić, Purtić – Stanisavljević, Zličić, Mašović – Stojčev

17:09

Počelo je drugo poluvreme

Prvi pokušaj u nastavku u 47. minutu imali su - domaći! Bio je to prvi udarac Napretka na meču, ali udarac sa oko 20 metara nije bio opasan po golmana Zvezde.

17:06

Da li je bilo penala za Zvezdu?

Jedna potencijalno sporna situacija iz prvog poluvremena. Videli smo da je El Fardu Ben u jednoj situaciji ostao da leži u šesnaestercu Napretka, ali tek smo nakon naknadnog pregledavanja snimka videli kako je došlo do toga. Čini se da je bilo kontakta između njega i jednog defanzivca domaćih... Pogledajte!

17:02

Napredak čvrst pred Zvezdom

Crveno-beli imali nekoliko prilika, a Marko Milošević bio siguran, kao i štoperi pred njim. Pročitajte celokupan izveštaj prvog poluvremena.

17:00

16:54

Kraj u Inđiji, Mladost slavila

Inđija je zabeležila i 6. uzastopni poraz u Superligi, pošto su na svom terenu izgubili od Mladosti 0:2. Strelci za goste su bili Bojović i Jovanović, čime su Lučanci stigli do treće pobede u prvenstvu.

16:52

Poluvreme!

Zvezda je bila bolja, pretila je najviše preko Marina, imali su i jedan poništen pogodak na samom startu, ali uprkos svemu, Napredak je izdržao i na poluvreme odlazi sa 0:0. Imali su gosti šest šuteva ka golu Miloševića i posed lopte 76%, ipak, i dalje bez promene rezultata.

16:49

Lep udarac Marina!

Još jednom je Marko Marin pokušao iz slobodnog udarca, ovog puta u nadoknadi prvog poluvremena, ali njegov snažan udarac Milošević boksuje u korner. Posle toga je i Mateo Garsija pokušao udarcem posle jedne odbijene lopte, međutim, on je ponovo bio neprecizan.

16:48

Nova gužva pred golom domaćih

Dobra akcija Zvezde, kada je Marin odlično utrčao u kazneni prostor Napretka, pokušao je potom da asistira lob dodavanjem ka Boaćiju, ali je bio neprecizan i nekoliko igrača domaćih je dobro reagovalo da izbiju loptu što dalje od svog gola.

16:44

Nezgodno za Popovića

Jedan igrač Napretka je centrirao sa desne strane, Rodić je donekle izblokirao taj pokušaj, a lopta je stigla na prvu stativu gde je iznenada morao da reaguje Zoran Popovića. Golman Zvezde je izbio loptu u korner, a njegovi igrači posle toga lako otklonili opasnost.

16:40

Lučanci sve bliži pobedi - 0:2

Za to vreme, Mladost protiv Inđije dolazi do 2:0 i to golom Lazara Jovanovića!

16:39

Velika prilika za Zvezdu!

Marin je centrirao iz kornera u 36. minutu, a Milunović je uputio snažan udarac glavom. Bilo je vrlo opasno, a golman Milošević je refleksno reagovao i odbranio šut Zvezdinog defanzivca!

16:36

Ponovo opasno!

Ubrzo zatim je Zvezda imala novu priliku, Marin je izveo slobodan udarac, Milunović je glavom prebacio loptu na drugu stativu, a tamo Boaći ne stiže do lopte. Ipak, utisak je i da je fudbaler iz Gane bio u ofsajdu, ali rezultat se svakako ne menja. Ostaje 0:0.

16:35

Garsija u šansi, sjajni Pajović!

Lako je Zvezda mogla da dođe u vođstvo, ali je Tomislav Pajović sjajno zaustavio Matea Garsiju! Argentinac je išao sam prema golmanu Miloševiću, a Pajović je sa leđa majstorski uklizao i otklonio opasnost.

16:33

Gajić ipak ne može da nastavi

Milan Gajić se požalio na povredu i na kraju nije mogao da nastavi meč. Umesto njega od 31. minuta na terenu je Radovan Pankov.

16:32

Bez pravih šansi

Posle pola sata igre još uvek nismo videli neku pravu priliku u Kruševcu. Najviše uzbuđenja je doneo onaj gol Degeneka iz ofsajda, a veliki broj faulova "secka igru".

16:28

Gajić na zemlji

Imao je Napredak jedan solidan napad koji na kraju nije doneo ni centaršut ni šut ka golu Zvezde, a ubrzo zatim je Milan Gajić ostao na travi. Bek Crvene zvezde se požalio na povredu, ali čini se da će moći da nastavi meč.

16:24

Marin šutira, Milošević siguran

Pokušao je Marko Marin u 21. minutu još jednom, sa oko 20 metara, ali njegov udarac ide po zemlji i pravo u naručje golmana Marka Miloševića.

16:22

Gužva pred golom Napretka

Marko Marin je imao jedan dobar pokušaj, ali je njegov udarac bio odbijen u kornera. Iz tog istog udarca iz ugla, Marin je lepo centrirao na drugu stativu, bilo je gužve pred golom Napretka, ali uspevaju domaći da otklone opasnost.

16:21

U Inđiji bez promena

Rezultat na meču Inđija - Mladost Lučani je i dalje 0:1, golom Milana Bojovića iz 7. minuta. Tamo je u toku 63. minut.

Izvor: VM/© MN press, all rights reserved

16:20

Prva opomena u Kruševcu

Milan Spremo je zaradio žuti karton zbog nešto oštrijeg starta nad Mateom Garsijom, sudija Bojan Nikolić se nije mnogo dvoumio.

16:19

Garsija pokušava sa distance

Igrao se 16. minut kada je Zvezdin Argentinac na jednu odbijenu loptu natrčao i uputio udarac sa preko 20 metara, ali bio je poprilično neprecizan.

16:15

Prvi korner za Napredak

Prvi put da su se domaći našli pred golom Zvezde, ali nije bilo nikakve opasnosti po gol Popovića.

16:13

Šampion kontroliše dešavanja

Napredak u prvih 10-11 minuta nijednog trenutka nije uspeo da konkretnije uspostavi igru i tim Vladana Milojevića je taj koji ima terensku inicijativu.

16:09

Zvezdi poništen gol!

Praktično iz prve šanse na meču, gosti stižu do gola, ali je on poništen zbog ofsajda. Marin je izveo slobodan udarac, lopta se odbila od živi zid, a Miloš Degenek je glavom zatresao mrežu sa desetak metara. Ipak, opravdano je bila podignuta zastavica za nedozvoljenu poziciju, jer je reprezentativac bio najbliži golu Napretka u trenutku Marinovog udarca. Ostaje 0:0!

16:03

Počeo je meč u Kruševcu

Vrlo lepa poseta na stadionu "Mladosti" ovog hladnog popodneva.

15:59

Evo ko nastupa za Zvezdu

15:56

Šansa za Njegoša Petrovića

Malo je promešao karte Vladan Milojević, pa tako meč u Kruševcu umesto Dušana Jovančića počinje mladi vezista Njegoš Petrović, dok je umesto Milana Borjana na golu Zoran Popović. Utakmica će početi svakog trenutka...

15:49

Poluvreme u Inđiji

Dosta nesadržajno prvo poluvreme na meču Inđija - Mladost Lučani okončano je rezultatom 0:1. Nadamo se da će u nastavku biti daleko interesantnije.

15:44

Inđija živnula

Bliži se polako kraj prvog poluvremena. Inđija je uspela da bude malo aktivnija pred golom Mladosti, ali ne i da stigne do izjednačenja.

15:32

Još nešto manje od 30 minuta do meča u Kruševcu

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posetite Mondo Pređi na sajt
15:28

Više opomena nego igre

Ne preterano interesantan meč u Inđiji do sada. Viđen je samo jedan šut iz igre, a čak tri igrača su dobila žute kartone. Ognjen Bjeličić je opomenu "zaradio" skrivivši jedanaesterac u 6. minutu, dok su u timu Lučana kartone dobili Miloš Šatara i Bogdan Milošević.

15:21

Prvi put u Superligi

Inđija i Mladost su se sastali 12 puta od osamostaljenja Srbije, a ovaj 13. im je prvi u Superligi. Do sada su uvek igrali u Prvoj ligi Srbije i poslednji meč su odigrali 22. marta 2014, kada je u Inđiji bilo 2:1 za domaće.

15:09

Imamo prvi gol - 0:1!

Gosti iz Lučana stižu do ranog vođstva! Milan Bojović već u 7. minutu postiže gol za Mladost, bio je precizan iz penala. Njegov treći gol u Superligi ove sezone.

15:06

Poznati sastavi u Kruševcu

Tek što je meč u Inđiji počeo, a već su poznati sastavi za meč Napredak - Crvena zvezda. Predrag Rogan će izvesti sledeći sastav: Milošević; Aksentijević, Pajović, Milovanović, Spremo; Eskić, Bjeloš; Ožegović, Ivanović, Zec; Kojić. Tim Vladana Milojevića je: Popović; Gajić, Milunović, Degenek, Rodić; Petrović, Vulić; Ben, Marin, Garsija; Boaći.

15:01

Počinjemo!

Utakmica u Inđiji je počela, a mi ćemo sa vama biti u narednih pet sati, sve do završetka poslednjeg meča dana.

Ukratko

  • PARTIZANStojković – Brežančić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Šćekić, Natho – Tošić, Marković, Stevanović - Asano
  • VOŽDOVAC: Ilić – Lasickas, Cvetković, Mikić, Hajdin – Nikolić, Purtić – Stanisavljević, Zličić, Mašović – Stojčev
učitaj još +