Fudbal

Druga sezona podkasta "Sve u 16": Ovako se sastavljaju spiskovi u FSS!

Zabranjenih pitanja, na insistiranje našeg gosta, nije bilo. Vlada Matijašević našao se u srcu šesnaesterca na otvaranju nove sezone podkasta "Sve u 16". Pitali smo ga i da li bi Tumbaković bio njegov izbor, da je postavljen ranije.

Da li se Slaviša Kokeza interesuje za spiskove seniorske i mlađih reprezentacija Srbije?

Bilo je ovo jedno od pitanja koje je bilo sasvim normalno i logično postaviti tokom snimanja premijere druge sezone podkasta "Sve u 16", koji se posle produženog odmora vraća ove jeseni u standardan termin na našem portalu - ponedeljak uveče.

Teme, od kojih njegovi brojni saradnici i kolege uglavnom zaziru, ispostavile su se kao izazov za novog sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije, Vladimira Matijaševića, čoveka koji je obavljajući istu funkciju u beogradskom Čukaričkom trebalo da bude gost u Mondo studiju u julu, na kraju prve sezone.

Nije, i dobro je što nije, jer je u međuvremenu dobio Kokezin poziv koji nije želeo i mogao da odbije, pa je i neprijatnih pitanja i pristojnih odgovora bilo samo više.

"U razgovoru, da", odgovorio je Matijašević upitan za to da li predsednik FSS i njegovi saradnici pokazuju interesovanje za spiskove reprezentativaca.

"Uvek možemo da pričamo o tome zašto ovo, zašto ono. On je predsednik Saveza. Ima pravo da pita sve, ali uvek dobije konkretne odgovore", dodao je prvi čovek sportskog sektora naše "Kuće fudbala" i dodao:

"Za sada nisam dobijao potpitanja".

Kako izgledaju ti razgovori, ko prvi sastavlja spisak, kome ga podnosi, šta se potom događa i čija je poslednja pogledajte u premijeri druge sezone podkasta "Sve u 16" na našem YouTube kanalu...

Sve u 16 Mondo podcast, gost Vladimir Matijašević YouTube VIDEO
Izvor: YouTube