Fudbal

Zvezdin tim za Trepču: Biće promena, a jedna se već ZNA

Izvor mondo.rs

Gotovo je sigurno da će Milan Jevtović dobiti novu šansu da se nametne Vladanu Milojeviću.

Izvor: MN Press

Nije se naigrao Milan Jevtović u dresu Crvene zvezde. Poslednju od ukupno 20 utakmica prošle i ove sezone odigrao je 17. avgusta u Subotici.

Novu šansu očekuje se da dobije u sredu (15.00, TV Arena Sport 1) protiv trećeligaša Trepče, u šesnaestini finala Kupa Srbije.

"Izuzetno mi je drago što ćemo imati priliku da igramo na Kosovu. Velika je radost za navijače Crvene zvezde koji tamo žive što će imati priliku da uživo gledaju utakmicu. Očekujem veliki broj naših navijača. Prethodne dve nedelje imali smo veliki broj utakmica. Odigrali smo četiri meča u veoma kratkom periodu, od toga tri u nacionalnom prvenstvu i protiv Olimpijakosa u Ligi šampiona, ali smo profesionalci i u ovaj meč ulazimo maksimalno fokusirani i pripremljeni", rekao je Jevtović za klupski sajt, čime je nagovešteno da će ga biti u timu na predstojećem gostovanju.

Sezona je odavno počela za crveno-bele, još 9. jula kvalifikacijama za Ligu šampiona. U međuvremenu je ekipa Vladana Milojevića uspela da ponovi fantastičan uspeh iz prošle sezone i opet se plasira među najbolje evropske klubove, a takođe se i dalje nalazi na vrhu Superlige.

Sada kreće i treće takmičenje...

"Otpočinjemo takmičenje u Kupu Srbije. Očekujem da ostvarimo pobedu i plasiramo se u osminu finala. Znamo da Zvezda uvek ima najviše ambicije. Više sam nego zadovoljan postignutim u prethodnom periodu, a pobeda protiv Trepče omogućila bi nam da u dobrom raspoloženju odemo na reprezentativnu pauzu", istakao je Jevtović i dodao:

"Siguran sam da naš stručni štab, kako i zvezdaše, raduje što imamo veliki broj igrača koji je u svakom trenutku speman da na terenu da sv od sebe za klub. Iako imamo veliki broj igrača koji su sada otišli na okupljanje svojih reprezentacija, znam da će izaći na teren ekipa koja je potpuno spremna da donese radost našim navijačima. Na treneru je da odluči ko će igrati, a na nama je da profesionalno pristupamo i dajemo sve od sebe".

Pored Jevtovića, od igrača sa manjom minutažom očekuje se da na terenu budu i Žander, Gajić, Pankov, Babić, Ivanić, Petrović, Simić...