Fudbal

Direktor Trepče: Ovo je nešto više od sporta! A trebalo je da bude spektakl

Izvor mondo.rs

Vladan Radovanović, tehnički direktor Trepče, nije krio veliko razočaranje što duel sa Crvenom zvezdom neće biti odigran na Kosovu

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda i Trepča meč šesnaestine finala Kupa Srbije definitivno neće odigrati u opštini Zvečan kako je planirano, jer ekipi šampiona Srbije kosovska policija nije dozvolila ulaz na Kosovo na administrativnom prelazu Jarinje.

Tehnički direktor Trepče Vladan Radovanović nije krio razočaranje nakon otkazanog duela.

"Spremali smo se za ovaj meč, ali ovo je nešto više od sporta... Trebalo je da bude spektakl, ali ste videli šta se dogodilo...", rekao je Radovanović novinarima okupljenim na Jarinju.


On je naveo da su u ekipi Trepče strepeli da utakmica neće biti odigrana na Kosovu, ali su gajili nadu.

"Mi smo od izvlačenja žreba bili pod tenzijom da se utakmica neće odigrati na Kosovu, ali smo bili optimisti sve do 10 časova danas".


Direktor Trepče je dodao sad "možda više nije ni bitno gde će se utakmica odigrati", ali da će to verovatno biti u Staroj Pazovi ili Beogradu.

Upitan da li se plaši da bi Trepči moglo da bude zabranjeno da se takmičiti u Trećoj ligi Srbije, rekao je: "Iskren da budem, ne plašimo se više ničega, šta mogu da nam zabrane".

"Sve su nam zabranili i još to da nam zabrane. Nemamo strah oko toga. Mi ćemo da igramo fudbal, da radimo naš posao, oni neka rade svoj. Te stvari ne zavise od nas, jer se meša politika u sport, što nije dobro. Sve što bih rekao, bilo bi suvišno", rekao je Radovanović.