Fudbal

Miha pozdravio "braću" iz Reala pa poručio: Pobediću jer mi dajete snagu!

Izvor mondo.rs

Trener Bolonje se obratio prisutnima povodom 110. rođendana kluba i pozdravio svoje prijatelje.

Siniša Mihajlović je pre samo nekoliko dana završio drugi ciklus hemoterapije u borbi protiv leukemije, a u sredu uveče nije mogao da bude na "Renato dal Ari", povodom obeležavanja velikog jubileja Bolonje.

Mihajlović iz zdravstvenih razloga nije mogao da prisustvuje utakmici legendi Bolonje i Real Madrida, kojom su proslavili 110. rođendan italijanskog kluba. Ipak, Miha se prisutnima obratio video porukom.

"Žao mi je što nisam mogao da bude sa vama, ali tek sam juče izašao iz bolnice i zaista sam želeo da budem kod kuće i provedem vreme sa mojom ženom i decom. Nadam se da ćete razumeti", rekao je on, a prenosi "Fudbal Italija".

"Želim da vam se svima zahvalim - navijačima Bolonje i klubu, za sve što ste uradili za mene. Ostali ste uz mene u svim tim trenucima i dali mi mnogo snage tokom ovog neobičnog perioda. Borim se sa ovom bolešću i siguran sam da će proći dobro, da ću pobediti u ovoj borbi zahvaljujući vama i ljubavi moje porodice", poručio je Mihajlović putem video poruke.

Na utakmici legendi, za Bolonju su nastupali igrači poput Bepea Sinjorija i Keneta Andersona, dok su u timu Reala bili Roberto Karlos i Ivan Kampo, između ostalih. Neke od njih, Mihajlović je posebno pozdravio.


"Želeo bih da pozdravim momke iz Real Madrida, jer su došli da proslave 110 godina Bolonje sa svima nama. Posebno pozdravljam moju braću Kristijana Karembea i Klarenas Sedorfa, volim vas momci. Takođe, rekao bih Marku (Di Vaju) da moramo da pobedimo i u ovoj utakmici, kao i uvek", stigao je Miha i da se našali.

Mihajlović je sredinom jula saopštio javnosti da boluje od akutne leukemije. On je ubrzo nakon toga krenuo na hemoterapije, gde je u prvoj fazi lečenja proveo 43 dana u bolnici, dok je druga faza počela 9. septembra.