Fudbal

Humska će biti PUNA protiv Mančester junajteda i Astane - PLANUO ZAPAD!

Izvor mondo.rs

Osvajač nacionalnog Kupa i predstavnik Srbije u Ligi Evrope saopštio da je do danas prodao 16.765 kompleta i da ulaznica za zapadnu tribinu više nema.

Izvor: MN Press

"JNA" će biti pun 24. oktbora, kada će na stadionu Partizana gostovati Mančester junajted u 3. kolu Lige Evrope.

"Parni valjak" je saopštio da je do sada prodato 16.765 kompleta ulaznica za preostala dva meča Lige Evropa koje crno-beli igraju u Beogradu kao domaćin.


Kako se navodi, sektor zapad je rasprodat, kao i bočni delovi istočne tribine do juga, dok ostalih sektora i dalje ima u prodaji.

"Po dinamici prodaje, ali i iz iskustva koje imamo iz prethodnih godina, očekujemo da se kompletan kapacitet puštenih kompleta ulaznica rasproda do meča sa Mančester junajtedom koji je zakazan za 24. oktobar. Kapacitet za ove mečeve je 23.500 mesta, ne računajući sektore za gostujuće navijače", navodi se u saopštenju.

Partizan je, takođe, naveo da se putem društvenih mreža i u javnosti šire dezinformacije i nude ulaznice za pojedinačne mečeve kao i ulaznice koje su falsifikovane.

"Pojedinačnih ulaznica za mečeve nema, a klub neće snositi bilo kakvu odgovornost za ulaznice koje nisu kupljene zvaničnim kanalima i licima koja poseduju takve karte neće biti omogućen ulazak na stadion", navodi se u saopštenju Partizana.