Fudbal

Za njega nema "Marakane": Pustili ga da ode, pa ga VRATILI posle 3 meseca!

Izvor mondo.rs

Totenhem je bio u problemima zbog povrede Uga Ljorisa, a Holanđanin bi trebalo da pomogne.

Totenhem nas polako navikava na neobična transfer poslovanja. Prvo su čitavu godinu bili bez ijedne kupovine, kao da su bili pod nekakvom zabranom FIFA. Sada, kada su sa tim nekupovanjem raskrstili, počeli su da igrače dovode i usred sezone.

Spursi su u ponedeljak potvrdili da su u svoje redove ponovo doveli Mišela Vorma, njihovog doskorašnjeg golmana. Vorm je bio golman Totenhema sve do 30. juna ove godine, kada mu je istekao ugovor, a u Totenhemu su procenili da bi Paulo Gazaniga mogao da bude pouzdan rezervni golman.

Ipak, sada je sve otišlo naglavačke sa tom prognozom, jer je posle povreda Uga Ljorisa jedini golman u prvom timu ostao baš mladi Argentinac. Maurisiju Poketinu to očigledno nije bilo dovoljno

Vratili su Vorma u klub, samo tri i po meseca nakon što su ga pustili kao slobodnog igrača. Vorm u međuvremenu nije našao novi klub i sada su ga doveli kao rezervnog golmana Gazanigi.

Ljoris zbog dislokacije lakta neće biti u timu bar do Nove godine i Vorm će poslužiti kao prelazno rešenje, za svaki slučaj. Holanđanin je potpisao ugovor sa Spursima do kraja tekuće sezone.

Ipak, on neće moći da pomogne Totenhemu u Ligi šampiona. Engleski klub uskoro stiže u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi, ali registracije igrača završene su još u septembru i neće moći da se menjaju do nokaut faze.

Gazaniga bi tako trebalo da bude taj koji će čuvati mrežu od napada Zvezdinih napadača, a neki golman iz mladog tima će na tim utakmicama morati da posluži kao rezerva.