Fudbal

Lazar Marković ne igra do kraja jeseni, ali ne mora na operaciju!

Izvor mondo.rs

Loša i dobra vest za partizanovce. Krilnog napadača čeka oporavak aduktora do kraja prvog dela sezone, ali neće morati na operaciju tetive.

Izvor: Nebojsa Parausic/© MN press, all rights reserved

Neprijatna vest zadesila je navijače Partizana, ali i stručni štab tokom reprezentativne pauze. 

Lazar Marković se povredio i sigurno neće igrati protiv Mladosti iz Lučana tokom vikenda u Superligi Srbije, ali ni Mančester junajteda u Ligi Evrope sledećeg četvrtka na stadionu u Humskoj. Međutim, još gore je zvučao nastavak informacije, koji je govorio da je u pitanje doveden i Markovićev nastup na još mnogo utakmica da kraja sezone.


Krilni napadač "parnog valjka" najverovatnije će pauzirati tokom jeseni, a onda zimsku pauzu iskoristiti za potpuni oporavak mišića zatvarača (aduktora) kako bi spreman dočekao prolećne izazove.

Spominjala se operacija tetive kao posledica problema koji se javio u poslednje vreme kod krilnog napadača "parnog valjka".

Opcija koja bi 25-godišnjeg igrača na još duži period odvojila od terena - za sada otpada!

Markovića u narednom periodu čekaju terapije i mirovanje. Uključen će biti i rad u teretani, ali svakako bez lopte. Cilj stručnjaka biće da ga što pre osposobe za normalan trenažni proces.

Marković se ovog leta vratio u Partizan kako bi "oživeo" karijeru. Iako nije bio potpuno fizički spreman, uspeo je da na četiri utakmice postigne tri gola.