Fudbal

Inđija bez boda već DVA meseca: Želimo POBEDU protiv Spartaka!

Izvor mondo.rs

Ekipa Inđije je u rezultatskoj krizi i trijumf će biti prioritet u vojvođanskom okršaju u Subotici.

Izvor: VM/© MN press, all rights reserved

Biće ovo veoma bitnih sedam dana pred ekipom Inđije. "Zeleno-beli" su na 14. mestu Superlige i slabe rezultate moraju da prekinu što pre. Priliku za to će imati u subotu protiv Spartaka u Subotici.

Inđija želi da zaustavi strmoglavi pad na tabeli, pošto u Superligi nemaju nijedan osvojen bod u poslednja dva meseca! Oni su "vezali" šest poraza, pa i dalje imaju sedam bodova, isto koliko su imali i 17. avgusta.

Da je vreme za trijumf, smatra i iskusni vezista Vladan Milosavljev.

"To je odlična ekipa i čeka nas težak meč. Ali, kako ja to gledam, imamo više šansi na gostujućem terenu sa ekipama koje igraju "otvoreno". Tu imamo više šansi imajući u vidu kako mi igramo. Imamo izgledne šanse, ako ništa više bar bod. Ali, naravno kao i pred svaki meč idemo na pobedu", kaže 32-godišnji Milosavljev.

On je nedavno imao povredu zadnje lože kada mu je napukao mišić, ali sada je sve u redu i spreman je za gostovanje u Subotici.

Ipak, bivši igrač Levadijakosa, Banik Ostrave, Karvine i Krita ne gleda samo na subotnji meč, već i na kup utakmicu naredne srede. U poslednja dva meseca, meč protiv Dinama iz Vranja u 1/16 finala bio je jedini u kojem je Inđija slavila i sada ih u osmini finala čeka susret sa Proleterom.

"Imamo težak raspored jer u dve nedelje igramo pet utakmica. Naše ambicije su da idemo što dalje u kupu. Spremni smo za to. Imamo veliki fond igrača. Mislim da ćemo uspeti u našim namerama i na gostovanju u Subotici i u Inđiji u sredu protiv Proletera", kaže Milosavljev.

Meč Spartak Subotica - Inđija igra se u subotu od 18.00 časova.