Fudbal

Rad OSLABLJEN na Zvezdu: Fale nam disciplina i koncentracija

Izvor mondo.rs

"Građevinari" pred gostovanje na stadionu "Rajko Mitić" svesni teškog zadatka koji je pred njima.

Izvor: VM/© MN press, all rights reserved

Fudbaleri Rada su u poslednjem meču protiv Proletera prekinuli seriju od pet poraza i napokon osvojili bod (1:1), a sada posle reprezentativne pauze ih očekuje možda i najteži posao u sezoni. "Građevinari" gostuju Crvenoj zvezdi.

Trener Rada Dragan Radojičić najavljuje izuzetno tešku utakmicu.

"Crvena zvezda je napravila zaista istorijske uspehe ove godine i sigurno podigla srpski fudbal na viši nivo. Oni imaju aspiracije da nas savladaju, čim se utakmica igra u petak zbog njihovih evropskih obaveza", kaže Radojičić i nastavlja.

"Mi smo tu da pružimo žestok otpor i pokažemo rad koji smo imali tokom minule dve nedelje. Imali smo problema sa povredama igrača, ali očekujem od momaka da daju svoj maksimum, da pojačamo disciplinu i posebno koncentraciju na utakmici. To je ono što nam fali", iskren je trener Rada.

On je najavio da će u njegovom timu biti promena i da navijači mogu da očekuju nekolicinu mladih igrača u timu.

"Biće promena. Smiljanić je imao problema zbog bolesti, a ne možemo da računamo ni na povređene Stevića, Kovalenka i Šaku, dok su bez mnogo treninga i Marković, Trifunović i Kasalica."

Radojičić je imao i lepih reči na račun šampiona Srbije i njihovog trenera.

"Želeo bih da pohvalim Crvenu zvezdu, a posebno Vladana Milojevića. Očekujem da će izvesti najjači tim pred duel sa Totenhemom. Mi ćemo tražiti šansu da dođemo do dobrog rezultata, to nam niko ne može zabraniti. Očekujem da moji igrači samo urade ono što znaju, a onda je sve moguće", zaključio je on.