Fudbal

Lučanci spremni za Partizan: Želimo da ih RANIMO, videli smo njihove MANE

Izvor mondo.rs

Ekipa Mladosti dočekuje "crno-bele" u subotu od 15.00 i reklo bi se da su samouvereni pred taj susret.

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Mladost je prošle sezone oba puta ukočila "parni valjak" iz Humske ulice, a to će želeti da učine i u predstojećem 12. kolu Superlige.

U susret meču, za medije je govorio trener Lučanaca Goran Stanić, koji je najavio pravi izazov za njegove igrače.

"To je do sada za nas najteža utakmica u ovom delu sezone. Partizan iz utakmice u utakmicu igra sve bolje i bolje. Dosta su promenili igrački kadar u odnosu na prethodnu sezonu i sada su sve uigraniji, što pokazuju rezultati u domaćim takmičenjima, a i u Evropi", kaže Stanić.

On kaže da njegova ekipa nije bila u najboljoj formi, ali da se raspoloženje poboljšava.

"Mladost u ovogodišnjem prvenstvu igra promenljivo, ali pobeda protiv Inđije u gostima daje nam pravo da se nadamo dobrom rezultatu u ovoj utakmici. Reprezentativnu pauzu smo iskoristili veoma dobro i očekujem da već u subotu taj rad donese određeni rezultat."

O timu Sava Miloševića je imao pohvalnih reči, ali Stanić napominje da njegov tim želi da se bori za bodove.

"Poznato je da su oni imali i nekih lošijih izdanja, pre svega protiv Voždovca i TSC-a. O tim njihovim manama neću govoriti javno, ali mi smo to videli i trudićemo se da i mi Partizana ranimo na takav način", samouveren je šef struke Mladosti.

"Protiv Partizana u Lučanima smo pravili dobre rzultate, nadam se da će to biti i sada. U odnosu na prethodnu sezonu i jedna i druga ekipa promenile su dosta igrača, ali mislim da je naš tim ostao bez značajnijih fudbalera za igru tima. Mi u ovoj sezoni još uvek tražimo našu igru, ide na nabolje, ali dosta sporije, ipak mi od tog koncepta nećemo odstupiti", zaključuje Stanić.

Utakmica Mladost Lučani - Partizan na programu je u subotu od 15.00, a direktan prenos je na TV Arenasport 1.

Celokupnu najavu 12. kola Superlige Srbije potražite ovde.