Fudbal

Gvardiola i PATNJE "fantazi menadžera": Zeznuo i bivšeg kapitena Sitija!

Izvor mondo.rs

Jeste i vi imali ove muke tokom vikenda? Ne brinite, niste usamljeni...

Globalna senzacija "Fantasy Premier league" je igra u kojoj u svoj tim birate "prave fudbalere" i na osnovu njihovog stvarnog učinka na terenima u Engleskoj skupljate poene - najviše se boduju golovi i asistencije.

Razvijaju se rivalstva i "ljubav" prema onim igračima koji vam najviše doprinose, ali ponekad dođe i do ljutnje zbog odluke menadžera da baš vašeg ljubimca ostavi na klupi...

Od dolaska u Premijer ligu, "fantazi menadžere" najviše ljuti Pep Gvardiola, koji najčešće rotira tim, tako da se ponekad dogodi da jednog od najtraženijih i najskupljih igrača na igrici, Serhija Aguera, ne bira u startnih 11.

To se dogodilo i ovog vikenda, uz kombinaciju neigranja Mohameda Salaha za Liverpul, jednog od najčešće biranih igrača, pa su "fantazi menadžeri" ljuti na prave trenere.

Ipak, niste usamljeni!

Oglasio se i bivši fudbaler Majka Ričards, bivši kapiten Mančester sitija, koji je u svom timu imao trojicu igrača "građana" - i nijedan nije izašao na teren. "Prodali" su ga Nikolas Otamendi, Rijad Mahrez, koji mu je bio i zamenik kapitena, kao i pomenuti Serhio Aguero.

Od njih trojice "zaradio" je tačno nula bodova, što ga je razljutilo...

"Dosta mi je!", napisao je Majka Ričards na svom Twitter nalogu, a potom dobio stotine poruka podrške "menadžera" koje je zadesila ista sudbina ovog vikenda.

Igrate li vi Fantasy i kako ste prošli ovog vikenda?