Fudbal

Voždovac želi i ČETVRTU pobedu u nizu: U Kruševcu nastavljamo gde smo stali

Izvor mondo.rs

Ekipa Radomira Kokovića je u uzletu forme, a nju će želeti da potvrde i protiv Napretka.

Izvor: VM/© MN press, all rights reserved

Prvi meč 13. kola Superlige Srbije na programu je već u petak, a Voždovac će biti gost Napretka. Utakmica u Kruševcu biće odlična prilika za beogradski klub da nastavi sa usponom na tabeli domaćeg šampionata.

Oni su u prethodne tri utakmice u Superligi ostvarili tri pobede, uključujući i onu protiv Partizana. Trener Radomir Koković napominje da "zmajevi" neće imati nimalo lak zadatak na stadionu "Mladost".

"Gostujemo ekipi koja ima sjajne pojedince predvođene odličnim trenernom i ne opuštamo se ni na momenat. Kao i uvek nezavisno od protivnika, imamo svoju viziju, model igre i principe koje želimo da sprovodimo, a podatak da smo jedini tim u ligi koji je na svakoj utakmici postigao pogodak govori u prilog tome da radimo pravu stvar", kaže Koković.

On najavljuje borbu za sva tri boda.

"Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima. Svi momci su zdravi i spremni da budu u konkurenciji za sastav tima", rekao je trener Voždovca za zvanični sajt kluba.

O utakmici protiv Napretka je govorio i Alen Mašović, jedan od najboljih pojedinaca Voždovca u dosadašnjem delu prvenstva.

"Trenutno smo u uzletu forme i nadam se da ćemo nastaviti i u Kruševcu sa dobrim igrama. Kada su rezultati dobri i atmosfera u svlačionici je sjajna, tako da mislim da imamo sve preduslove da sutra napravimo dobar rezultat protiv Napretka", kaže krilo Voždovca.

Meč se igra u petak od 18.00. Voždovac je trenutno na 7. mestu u Superligi, dok je Napredak na 12. poziciji.