Fudbal

"Bambi" Tošić žali za propuštenim: Dali smo maksimum, igrali ravnopravno...

Izvor mondo.ba

Pročitajte šta su rekli Saša Zdjelar i nekadašnji igrač Mančester junajteda posle poraza u 3. kolu Lige Evrope.

Izvor: MN Press

Partizan je pružio odličnu partiju u duelu sa favorizovanim Mančester junajtedom, ali nažalost hrabra partija Miloševićevih pulena nije bila krunisana pozitivnim rezultatom.

Tokom dobrog dela utakmice su bili bolji rival, imali trostruko više šuteva, međutim, na kraju je ipak stigao poraz.

Krilni napadač ''crno-belih'' Zoran Tošić žali za propuštenim.

''Sigurno da nije prijatno kada se izgubi utakmica, pogotovo kod kuće, pred našim navijačima. Za razliku od nekih prethodnih utakmica, kada je moglo nešto da nam se ''prebaci'', mislim da smo ovog puta dali maksimum", kazao je Tošić.

"Pokušali smo da igramo ravnopravno sa njima, ali eto, taj jedan gol sa penala preokrenuo je utakmicu i žao mi je što se tako završilo. Imali smo nekoliko lepih šansi, dobrih kombinacija, stativu, dobrih centaršuteva iz prekida, ali nismo uspeli da damo gol''
, rekao je Tošić novinarima nakon utakmice.

Sličnog viđenja je bio i vezista Partizana Saša Zdjelar.


"Mislim da nismo zaslužili da izgubimo. Imali smo šanse, stative... Šta je tu je. Mi ih se ne plašimo, samo ih poštujemo. Ako budemo igrali u Mančesteru kao danas, imamo šanse. Pokazali smo ozbiljan kvalitet i da možemo da igramo i sa njima, i sa najjačim ekipama"
, istakao je Zdjelar.

U četvrtom kolu Lige Evrope, koje se igra 7. novembra, dva tima će snage ponovo odmeriti snage, ali tada na "Old Trafordu".