Uživo

Sad Zvezda kao Totenhem: Ceh ispostavljen staroj mušteriji (VIDEO)

Crveno-beli još jednom silni protiv Radnika.

Izvor: MONDO/J. T.

Gostovanje u Surdulici dobro je došlo fudbalerima Crvene zvezde.

Posle londonskih 0:5 u duelu Lige šampiona sa Totenhemom, crveno-beli su se "istresli" na staroj mušteriji - Radniku iz Surdulice.

Gosti su slavili 5:0 za 11 pobedu i isto toliko takmičarskih duela sa Surduličanima, uz gol-razliku 42:3!

Pitanje pobednika bilo je rešeno već u prvom poluvremenu, a da se izabranici Vladana Milojevića nisu propisno oznojili.

Tri kardinalne greške rivala rutinski su kaznili. Već u 12. minutu bilo je 2:0...

Dekoncentrisani su bili golman Ivan Kostić i kapiten Radnika, Vladan Pavlović, koji je čak i zamenjen posle pola sata. Po informacijama komentatora TV Arena Sport, on je zaigrao nedovoljno oporavljen od povrede, što je verovatno i bio razlog slabe igre...

Kako bilo, upravo se Pavlović i Kostić nisu razumeli u 6. minutu, pa im je Ben ukrao loptu, ali ga je golman Surduličana oborio, te se u strelce upisao Pavkov iz penala.

Na 2:0 povisio je Aleksa Vukanović, pretrčavši Pavlovića, a do odlaska na odmor i Ben je, ipak, postigao gol. Bilo je to u 38. minutu posle poklonjene lopte golmana Kostića.

Iako su napadači Radnika ostavili mnogo bolji utisak nego njihovi saigrači iz odbrane, po povratku sa odmora Zvezdini igrači su ih potpuno neutralisali i postigli još dva gola.

Prvo Ben iz penala u 57, a onda i Garsija "kao na petoparcu" u 65. minutu.

Kao što se moglo očekivati, Vladan Milojević je "promešao" sastav za ovu utakmicu i, za razliku od nekih ranijih mečeva kada je isto radio, ovaj put može biti zadovoljan partijom svog tima...

RADNIK: Kostić - Stojanović, Marković, Kričak, Pavlović (30. Đorđević) - Stanisavljević (67. Damjanović), M. Kostić - Georgiev, Danoski, Bojić (59. Pejčić) - Makarić.

CRVENA ZVEZDA: Popović - Gajić, Pankov, Degenek, Rodić (78. Ivanić) - Jovančić (46. Petrović), Kanjas - Garsija (67. Krstović), Ben, Vukanović - Pavkov.

Sudija: Miloš Đorđić.

Zvezda je trenutno vodeća na tabeli Superlige, sa 33 boda iz 12 utakmica, a iza sebe ima pet uzastopnih pobeda, dok je Radnik na 13. mestu sa 11 bodova iz 12 utakmica.

Naredne srede crveno-beli dočekuju TSC, a Surduličani idu Niš na "derbi južne pruge" protiv Radničkog.

Izvor mondo.rs
17:17

KRAJ! Zvezda je pobedila 5:0!

/Izveštaj utakmice možete pročitati klikom na UVODNU VEST/


17:07

Još 10 minuta plus nadoknada do kraja utakmice u kojoj je pitanje pobednika odavno rešeno.

16:52

GOOOL! 0:5

Od 65. minuta Zvezda vodi 5:0! Ovaj put je strelac bio Mateo Garsija, koji je sjajno "zarolao" loptu posle dodavanja Pavkova i šutirao između golmana i stative...

16:51

Rutinski crveno-beli igraju drugo poluvreme. Uspeli su da neutrališu napade domaćih i poboljšaju posed lopte.

16:44

GOOOL! 0:4

Drugi gol Mohameda El Fardua Bena. Ovaj put iz penala u 57. minutu.

16:44

PENAL BROJ DVA

Još jedan penal za Crvenu zvezdu, ovaj put u 56. minutu, pošto je Žarko Marković igrao rukom i tako sprečio Garsiju da mu bude upisan gol koji je postigao posle sjajne akcije Pavkova i Gajića.

16:32

Drugo poluvreme počelo je promenom u sastavu Zvezde. Umesto Dušana Jovančića igraće Njegoš Petrović.

16:17

POLUVREME

Izvor: MONDO/J. T.

Tri očajne reakcije Radnikove odbrane kaznile bi i mnogo manje ozbiljne ekipe nego što je Crvena zvezda... Pitanje pobednika ovde je, gotovo izvesno, rešeno, a ostaje da vidimo koji će biti krajnji rezultat. Domaći fudbaleri su pokazali da umeju da napadnu, stvorili su nekoliko dobrih šansi, ali je sav trud ofanzivnih igrača pao u vodu greškama defanzivaca...

16:09

GOOOL! 0:3

Crvena zvezda vodi 3:0 od 38. minuta pogotkom Bena, a ponovo posle velike greške rivala. Golman Surduličana, Ivan Kostić, nije znao šta će sa loptom, razmišljao se da li da krene u dribling ili je ispuca, a na kraju ju je "poklonio" Benu koji je to rutinski kaznio...

16:06

PAVLOVIĆ ZAMENJEN

Odlučio je Nenad Vanić da zameni kapitena svog tima, Vladana Pavlovića posle pola sata igre. Štoper Radnika morao je mnogo bolje da reaguje kod oba gola, a imao je i još jednu krupnu grešku, pa je verovatno nesigurna igra razlog njegove zamen, ali je moguće i da se radi o nekoj povredi.

16:04

Prvu šansu za Zvezdu posle drugog gola imao je Mateo Garsija u 32. minutu. Lepo se "ušunjao" u kazneni prostor rivala i sa desne strane gađao dalji ugao, ali nije bio dovoljno precizan.

15:59

Još jedna prilika za Radnik. Marković je u 28. minutu šutirao glavom posle odličnog centaršuta Georgieva, ali je Popović bio dobro postavljen.

15:56

Dobru poziciju za šut imao je Georgiev u 25. minutu, ali je loše zahvatio loptu... Povukli su se Zvezdini igrači posle drugog gola, pa Radnik ima inicijativu u poslednjih nekoliko minuta.

15:46

POPOVIĆ "PARADOM" SAČUVAO MREŽU

Odličan šut Bojića u 16. minutu iz "slobodnjaka" sa 18 metara, ali i sjajna intervencija Popovića.

15:43

GOOOL! 0:2

Aleksa Vukanović u 12. minutu za 2:0. Ponovo je dezorjentisan bio Vladan Pavlović, što je iskoristio napadač crveno-belih...

15:37

GOOOL! 0:1

Precizan sa bele tačke u 6. minutu bio je Milan Pavkov za vođstvo crveno-belih.

15:37

PENAL ZA ZVEZDU!

Nesporazum golmana Kostića i kapitena Radnika, Vladana Pavlovića, iskoristio je Ben da dođe do lopte, a potom ga je Kostić oborio.

15:34

Dobra kontra crveno-belih u 4. minutu, Ben je povukao i dodao do Gajića na desnoj strani, koji je centrirao po zemlji u kazneni prostor Radnika, ali je Pavkov bio "kratak" za korak...

15:31

Solidna poseta, mada tribine stadiona u Surdulici nisu skorz popunjene.

15:10

RADNIK REDOVNA MUŠTERIJA

Crvena zvezda i Radnik dosad su odigrali 10 međusobnih duela i u svih 10 pobedili su crveno-beli, uz gol-razliku 37:3!

15:02

REČ TRENERA

Šta je u najavi utakmice govorio Vladan Milojević možete pročitati OVDE, a šta Nenad Vanić OVDE.

Ukratko

  • RADNIK: Kostić - Stojanović, Marković, Kričak, Pavlović (30. Đorđević) - Stanisavljević (67. Damjanović), M. Kostić - Georgiev, Danoski, Bojić (59. Pejčić) - Makarić.
  • CRVENA ZVEZDA: Popović - Gajić, Pankov, Degenek, Rodić (78. Ivanić) - Jovančić (46. Petrović), Kanjas - Garsija (67. Krstović), Ben, Vukanović - Pavkov.
  • Sudija: Miloš Đorđić.
učitaj još +