Fudbal

Zbog ovog transparenta je bio prekid u Humskoj: OPET na udaru Kokeza (FOTO)

Izvor mondo.rs

Navijači Partizana u 50. minutu raširili transparent uvredljive sadržine na račun predsednika FSS. Danilo Grujić prekinuo utakmicu...

Izvor: MN Press

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije, Slaviša Kokeza, putovao je sa Crvenom zvezdom na meč Lige šampiona protiv Totenhema.


Pojavljivanje prvog čoveka FSS u avionu sa crveno-belima bilo je prilično iznenađujuće za mnoge zbog ranijeg "rata" sa generalnim direktorm crveno-belih Zvezdanom Terzićem.


Izgleda da su "ratne sekire" na relaciji sadašnjeg i bivšeg funkcionera srpskog šampiona u međuvremenu zakopane, a to su iskoristili navijači Partizana sa južne tribine na utakmici sa Spartakom (4:0), koji su već duže vreme nezadovoljni radom FSS i stanjem u najjačem domaćem takmičenju, smatrajući da Kokeza i FSS favorizuju Zvezdu u odnosu na druge klubove.

Gotovo da nema utakmice u Superligi i Kupu Srbije na kojoj Grobari ne vređaju predsednika FSS, zbog čega su sudije često primorane na prekid meča dok navijači ne prestanu sa uvredama ili ne sklone transparente uvredljive sadržine. Tako je bilo i u nedelju, kada je u 50. minutu razvijen transparent:

"Iznenađenje - Slaviša Kokeza sa Zvezdom u Londonu. 'iznenađenje' za vas, za nas ipak nije. Odlazi Kokeza jeb*** ti sve".

Izvor: MN Press


Grujić je istog momenta prekinuo duel. Na ogradi južne tribine bila je i zastava sa Kokezinim likom i šalom Zvezde oko vrata. Prekid je trajao par minuta...