Fudbal

Skandal u Firenci: Riberi pobesneo na sudiju i GURNUO ga! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Fudbalskog veterana zbog ovoga sigurno čeka ozbiljna kazna...

Buran završetak utakmice na "Artemio Frankiju".

Delovalo je da će Fiorentina i Lacio podeliti "plen", ali umesto toga Rimljani su došli do iznenađujuće pobede pogotkom Ćira Imobilea u 89. minutu (2:1), koji sam po sebi nije bio sporan, međutim jeste začetak akcije...

Naime, Džordan Lukaku je "isčačkao" loptu Rikardu Sotilu, igrači Fiorentine smatraju da je bio faul, ali igra nije prekinuta i pogodak je priznat.

Snimak se pregledao i u VAR sobi, ali nije bilo poništavanja prvobitne odluke!

U prvi mah najviše se iznervirao kapiten Herman Pecelja, ali to je samo zato što Frank Riberi nije bio na terenu. Kada je glavni arbitar Marko Gvida označio kraj utakmice, iskusni francuski veteran se zaleteo ka "sudijskoj četvorci" i pokušao da im objasni da su pogrešili.

U svoj toj gužvi čak je i ODGURNUO jednog od pomoćnika, zbog čega ga sigurno čeka i žestoka kazna Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Italije.

Pojedini mediji navode i da mu je Gvida pokazao crveni karton na putu ka svlačionici, što sudija ima pravo, ali za sada nema zvanične potvrde te informacije. Ipak, postoji snimak koji pokazuje da je Riberi uradio ono što je najstrože zabranjeno igračima.

Pogledajte!