Fudbal

Kad Roj Kin "proziva": Oni su Glup i Gluplji, očajni su!

Izvor mondo.rs

Nekadašnji kapiten Mančester junajteda bio je tipično surov komentarišući utakmicu Liverpul - Totenhem.

Roj Kin je nemilosrdan. Bivši fudbaler je u nedelju bio deo stručnog panela komentatora utakmica Premijer lige i ponovo je on bio taj koji je ukrao šou.

Nepopravljivi Irac je u studiju, u društvu Gerija Nevila, Grejema Sunesa i Džejmija Karagera, komentarisao mečeve koji su igrani u nedelju poslepodne, a jedna od tih utakmica bila je i ona između Liverpula i Totenhema.

Repriza finala Lige šampiona ponovo je pripala Liverpulu, ali ovoga puta nakon što je Totenhem bio tim koji je postigao gol u prvom minutu utakmice.

Ipak, to im nije bilo dovoljno da se spasu poraza, do kojeg je došlo posle jedanaesterca Mohameda Salaha. U situaciji koja je prethodhila penalu, bekovi Totenhema Deni Rouz i Serž Orije su bili nespretni, naročito ovaj drugi, koji je i faulirao Sadija Manea.

Takođe, tokom čitavog meča, Rouz i Orije su se mučili protiv Liverpulovih bekova Trenta Aleksandera Arnolda i Endija Robertsona.

Roj Kin, blago rečeno, nije bio oduševljen partijom Totenhemovih bekova.

"Dva Totenhemova beka su bila očajna. Glup i Gluplji, tako bih ih nazvao", surov je bio bivši kapiten Mančester junajteda.

"Gvozdena cevanica", kako je dobio nadimak u jednom kultnom domaćem filmu, nastavio je sa obrazlaganjem.

"Mislim da su bili jako loši. Ne možete ih porediti sa Liverpulovim bekovima, dvojicom momaka koji su bili apsolutno fantastični", rekao je Kin i okrenuo se Aleksanderu Arnoldu i Robertsonu.

"Posebno su bili dobri u napadu. "Okej" su i u odbrani, ali napadački su stvarno odlični", zaključio je Roj Kin.

Uvek direktno govori ono što misli...