Fudbal

To je Superliga, tu se živi BRZO: Simo Krunić dobio ČETVRTI posao u 2019!

Izvor mondo.rs

Da li će stati pored aut linije na kojoj je počeo sezonu 2019-20, samo ispred klupe na kojoj piše "gosti"? Saznaćemo već od 15.30 kada kreće superligaški prenos na Mondu.

Izvor: MN Press

Simo Krunić (50) dobio je ČETVRTI posao u kalendarskoj 2019. godini, u koju je ušao kao trener Čukaričkog, bio postavljen i smenjen kao šef struke Radničkog, a od danas bio vraćen na klupu Radnika iz Surdulice.

U međuvremenu, Sarajlija je bio i asistent Mladenu Krstajiću na njegove poslednje četiri utakmice na mestu selektora reprezentacije Srbije od februara do juna ove godine.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", Krunić se vratio na klupu Radnika sa koje je neočekivao ustao Nenad Vanić, a sve zbog ponude iz Ujedinjenih Arapskih Emirata koju nije želeo da odbije.

Surduličani su se rastali sa Prištevcem posle samo osam zajedničkih utakmica, odnosno 70 dana saradnje. Vanić je preuzeo Radnik u avgustu od neubedljivog Slaviše Božovića, inače drugog trenera ekipe u 2019. godini, u koju su plavo-beli sa juga Srbije ušli sa Milanom Milanovićem na mestu šefa struke.

Krunić je prethodno vodio Radnik od 22. marta 2017. do 30. juna 2018. godine i na 43 utakmice ostvario skor 16-9-18. Četiri meča manje uz skor 19-12-8 zabeležio je u Čukaričkom, sa kojim se rastao 25. maja ove godine i bio bez posla okruglo mesec dana.

Odlaskom Nenada Lalatovića u Vojvodinu, Krunić je 24. juna dobio zaposlenje na "Čairu", ali i otkaz posle samo sedam utakmica (3-2-2) i 56 dana na klupi Radničkog.

Zanimljivo, Radnik upravo danas gostuje u Nišu! Da li će Krunić stajati kraj iste aut linije na kojoj je počeo sezonu, samo pred klupom na kojoj piše "gosti"? Zavisi od popularne "papirologije".

Saznaćemo u 15.30 kada počinju prve dve utakmice vanrednog, 14. kola: Čukarički - Partizan i Radnički – Radnik.

MONDO će superligaški dan pratiti UŽIVO, ostanite uz naš portal.