Fudbal

Grujića iznenadili Krstajić i Tumba: Bili kod svih u Nemačkoj, a kod MENE?

Izvor mondo.rs

"Odmah da rasčistimo. Nisam ljut", kazao je Marko Grujić.

Izvor: MN Press

Marko Grujić nalazi se u pomalo paradoksalnoj situaciji.

Visoki vezista za reprezentaciju Srbije do sada je odigrao osam utakmica i to u periodu kada na klupskom nivou nije igrao naročito sjajno - ili nije igrao uopšte. U danima kada je nosio dres Kardifa bio je čest u dresu "orlova", putovao je i na Mundijal, a onda tajac.

Iako već više od godinu dana igra standardno dobro u dresu Herte, u klubu govore da je najbolji vezni kog su imali od devedesetih, selektori Srbije ga ne zovu.

Navodno je prvo problem nastao zbog toga što se Grujić nije odazvao Goranu Đoroviću za poziv u "orlićima", što je posle Đorović demantovao, a i nakon odlaska Mladena Krstajića nije bio na spisku reprezentacije njegovog naslednika Ljubiše Tumbakovića.

Obično se to opravdava mladošću i uigravanjem drugih igrača, a Marko Grujć veruje da će u budućnosti ipak igrati za reprezentaciju Srbije.

"Odmah da rasčistimo. Nisam ljut. Mlad sam i sigurno ću jednog dana igrati za reprezentaciju. Ne moram da žurim, niti da pričam da li zaslužujem ili ne zaslužujem poziv, ali... Krivo mi je zbog druge stvari. Bivši (Krstajić) i sadašnji selektor (Tumaković) bili su u Nemačkoj, obilazili su igrače koji igraju u Bundes ligi. Bili su u Verderu, Ajntrahtu... Mene nisu ni zvali", kazao je Marko Grujić u intervjuu za portal "Mozzartsport" dodavši da to smatra pomalo neobičnim.

"Ipak ja igram u klubu iz Bundes lige, i to standardno. Ali dobro, ponavljam, nisam ljut. Samo mi je čudno da me se ne sete, a bili su ovde. Makar da se vidimo".

Uskoro nas očekuje i novi spisak selektora Ljubiše Tumbakovića koji već ima probleme sa Lukom Jovićem, a videćemo da li će ovoga puta za mečeve sa Luksemburgom i Ukrajinom pozvati nova lica koja do sada nisu bila na okupljanjima.

Pogledajte i gostovanje Ilije Stolice koji je govorio o problemima u reprezentaciji.

Mondo podkast Sve u 16, gost Ilija Stolica
Izvor: YouTube