Fudbal

Solskjer pred Partizan brine kontrola: Nismo je imali protiv Bornmuta

Izvor mondo.ba

U 11. kolu Premijer lige "trešnjice" su pred svojim navijačima slavili rezultatom 1:0, a menadžer gostiju Ole Gunar Solskjer je rekao da njegovi izabranici nisu imali kontrolu nad utakmicom, te da su zasluženo izgubili.

Izvor: MONDO/Goran Sivački

Fudbaleri Bornmuta danas su prekinuli niz Mančester junajteda od tri uzastopne gostujuće pobede u svim takmičenjima.

U 11. kolu Premier lige "trešnjice" su pred svojim navijačima slavili rezultatom 1:0, a menadžer gostiju Ole Gunar Solskjer je rekao da njegovi izabranici nisu imali kontrolu nad utakmicom, te da su zasluženo izgubili.


"Razočarani smo, ali kada dođete na ovakva mesta morate preuzeti kontrolu nad igrom. Nismo to uradili i nismo mogli postići gol. Možda je trebalo da drugačije počnem utakmicu. Moramo da pobeđujemo u ovakvim utakmicama i zaista smo razočarani. Sada moramo gledati prema napred"
, rekao je Solskjer i dodao:

"Uvek ste tužni kada izgubite. S obzirom na formu u kojoj smo bili, nadali smo se da ćemo osvojiti tri boda. Za nas je ovo korak nazad, ali moramo to da zaboravimo i ponovo krenemo napred. Nismo iskoristili dobar početak utakmice i trenutak magije je protivniku donio trijumf. U utakmicama poput ove jako je važno da prvi postignete gol, a oni su to uspeli."

Strelac pobednosnog gola za Bornmut bio je Džošua King u 45. minutu. Najbolju priliku za Junajted propustio je mladi Mejson Grinvud sedam minuta pre kraja, kada je s dva-tri metra pogodio stativu.

Junajted u Bornmutu upisao četvrti ovosezonski poraz u Premijer ligi i nalazi se na desetom mestu s 13 bodova, ali i utakmicom više u odnosu na ostale timove.

"Trešnjice" su, pak, trijumfom prišle gornjem delu tabele i sada su šeste sa 16 bodova.