Fudbal

Miloš Degenek: Dali su nam PET, pa četiri... Mislim da NIJE zasluženo!

"Učićemo na ovome, bićemo bolji", obećao je štoper Zvezde.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda nije uspela da napravi "novo čudo" u Ligi šampiona.

Pre tačno godinu dana na "Marakani" je "pao" Liverpul, ali Totenhem je bio daleko "ubitačniji" pred golom Milana Borjana i na kraju je slavio ubedljivo (4:0). Imala je i Crvena zvezda svoje šanse, ali nije uspela da ih iskoristi, pa je i u drugom meču protiv Spursa kraj njihovog imena napisana "nula".

Onaj koji će imati dosta da zameri svojim igračima u ofanzivnom delu koji su lako gubili lopte i omogućavali kontre Totenhemu jeste Miloš Degenek.

"Imali smo tu priliku Pavkova na 0:0, pa na 0:1, svaka im čast, dali su nam četiri, pa pet, ali mislim da nije zasluženo, bolje smo igrali danas, mnogo mi je žao kako se završila utakmica", kazao je Miloš Degenek posle utakmice za TV Arena Sport.

"Učićemo na ovome, bićemo bolji. Nismo najbolje raspoloženi zbog toga, hteli smo pozitivan rezultat, ali Bog planira i sve rešava, možemo da se nadamo nekim stvarima i težimo ka tome, ali nismo imali sreće. Daćemo sve od sebe da prezimimo. Otvoreno je sve do kraja, oni idu u London, nama dolazi Bajern, nadamo se pozitivnim ishodima".

S njim se u oceni složio i Milan Borjan.

"Odigrali smo tešku utakmicu, primili smo prvi gol nesrećno, ali život ide dalje. Nismo iskoristili šanse i to nas je koštalo. Da je Pavkov dao taj prvi gol sve bi bilo drugačije", kazao je Borjan koji je večeras postao golman Crvene zvezde sa najviše nastupa u međunarodnim utakmicama.

"Mnogo mi znači taj podatak, ovde su branila velika imena, čast mi je da sam ušao u istoriju i ponosan sam i zadovoljan sam zbog toga. Vreme je da skidamo još neke rekorde!".