Fudbal

Pavkov umesto ponovo junak - U BOLNICI!

Autor Jovan Terzić

Centarfor Crvene zvezde povredio zglob...

Od junaka do tragičara.

Prošle godine Milan Pavkov je dao dva gola Liverpulu za pobedu 2:0, a ove propustio fantastičnu šansu u 23. minutu donese prednost Crvenoj zvezdi protiv Totenhema. Usledio je zatim potom i još jedan ubedljiv poraz od londonskih "pevaca" - 0:4.

To, međutim, nije sve loše što je zadesilo crveno-bele ove večeri, pošto je zbog povrede zgloba upravo Pavkov morao u bolnicu!

Nezgodno je doskočio u 78. minutu pred golom gostiju i iskrenuo skočni zglob, a po informacijama koje smo dobili po završetku utakmice - pravo sa terena odvezen je u bolnicu.

Više informacija biće poznato posle detaljnih pregleda, ali kako stvari stoje - moraće neko vreme da pauzira. Dodatni problem bi mogao da bude i jak udarac koji je u finišu utakmice dobio Ričmond Boaći., dok je na poluvremenu zamenjen i Marko Gobeljić.

Napadač iz Gane je dugo ležao na zemlji, šepajući uz pomoć dvojice članova stručnog štaba napustio teren, ali se i vratio da u igri dočeka kraj utakmice.

Videćemo šta će biti kada se bolno mesto ohladi...

Crveno-beli u nedelju igraju u Ivanjici, pa će verovatno napad protiv Javora predvoditi Tomane, a mladi Krstović čekati šansu na klupi.