Fudbal

Invazija Škota na Rim: Tu je i Rod Stjuart! (VIDEO)

Izvor mondo.ba

Seltik će imati ogromnu podršku protiv Lacija. Na tribinam čuvenog Olimpika je i popularni muzičar.

Uvertira duelu četvrtog kola Lige Evrope između Lacija i Seltika u Rimu, nažalost, bili su incidenti u kojima su dva navijača iz Škotske izbodeni noževima.

Jake policijske snage stacionirane su ispred i na samom stadionu uoči večerašnje utakmice, pa se Italijani nadaju da novih incidenata neće biti.


Pristalice škotskog šampiona okupirale su prestonicu Rima, a očekuje se da ih na stadionu pored reke Tibar bude čak 9.000. Među njima i popularni muzičar Rod Stjuart, poznati navijač zeleno-belih.

Uprskoj činjenici da mu je otac navijao za Hibernijan,  Rod je veliki pristalica Seltika, kojem je čak posvetio i svoju pjesmu "You're in My Heart".


Iako je Englez, na prvom mestu mu je škotski tim, pa tek onda Mančester junajted, a neretko je govorio da u njegovom srcu "ima mesta za oba tima".

Na tabeli Grupe "E" vodeći je Seltik sa sedam bodova, drugoplasirani Kluž je sakupio šest, dok je Lacio tek na trečoj poziciji sa tri boda i za Rimljane je večerašnji susret "biti ili ne biti". Na začelju je Ren sa samo jednim bodom.