Fudbal

Stojketova poruka Isaiji Pantiću i najava: Očekujem POBEDU u Holandiji!

Autor .

Golman Partizana pružio podršku Isaiji Pantiću, dečaku koji se bori protiv opake bolesti i poručio da veruje u pozitivan rezultat crno-belih protiv AZ Alkmara.

Izvor: MONDO/Arena sport

Isaija Pantić, sin novinara Željka Pantića, već duže vreme bori se sa teškom bolešću. Njegovo stanje je promenljivo, ali kad god može bodri uživo igrače Partizana.

On nije mogao da bude uz crno-bele na Old Trafordu protiv slavnog Mančester junajteda, ali ga igrači Partizana nisu zaboravili. Golman Vladimir Stojković pojavio se pred kamerama Arene sport u majici na kojoj je bila ispisana poruka podrške dečaku: "Isaija, hrabri dečače".


Mančester junajted pobedio je Partizan 3:0 u "teatru snova" i tako osigurao plasman u narednu fazu Lige Evrope, dok crno-belima predstoji borba sa AZ Alkmarom.

Stojković veruje da će njegov tim 28. novembra u Holandiji uspeti da dođe do povoljnog rezultata.

"Teško je kad izgubiš, pogotovo ovakvu utakmicu, od protivnika koji je na visokom nivou i igra u tako kvalitetnoj ligi. Jeftino smo primili golove, moramo odgovornije da delujemo u pojedinim situacijama, da naučimo šta znači odgovornost i kako izgleda braniti svoj gol. Mislim da smo za nijansu mogli više od ovoga, da izbacimo strah od velikih utakmica, opet ovaj nivo je veliki za nas. Očekujem da popravimo utisak protiv Alkmara", izjavio je Partizanov golman posle meča za TV Arena sport.

I pored tri primljena gola, Stojković je imao nekoliko odličnih intervencija i zaslužan je što crno-beli nisu ubedljivije poraženi.

"Kad sanjam ovakve utakmice, sanjam da se pozitivno završe. Da smo bili malo koncentrisaniji, mogli smo duže da bduemo u igri i da ih duže mučimo. Rezultat se piše, ali očekujem pobedu u Holandiji", ponovio je iskusni čuvar mreže.