Fudbal

Iz Voždovca jasni: Namećemo napadački fudbal, TSC je opasan

Izvor mondo.rs

Ekipa Radomira Kokovića u nedelju gostuje u Senti u 16. kolu Superlige.

Izvor: VM/© MN press, all rights reserved

Voždovac je krajem septembra na svom "krovu" izgubio od Crvene zvezde, ali od tada kreće njihov uspon na tabeli Superlige Srbije.

"Zmajevi" su na narednih šest mečeva upisali četiri pobeda i dva remija, pa su trenutno na šestom mestu sa pretenzijama na još viši plasman.

Iz tog razloga će meč protiv TSC Bačke Topole biti odlična prilika za tim Radomira Kokovića da taj novi skok načine u Senti, baš protiv ekipe koja je na tabeli ispred njih sa tri boda više. Ta tri boda će Voždovac i pokušati da napadne.

"Iako smo u istoj polusezoni, dosta je stvari promenjeno u odnosu na prvi susret između ove dve ekipe. Tu su i neki novi igrači u našem timu, ali najbitnije je što ekipa svakim danom sve bolje usvaja i primenjuje model igre i to se vidi po našim rezultatima. Kao ekipa napredujemo svakim danom i podatak da smo jedini tim u ligi koji je postigao pogodak na svakom meču dosta govori o tome kakav stil igre namećemo", rekao je Koković za zvanični sajt kluba i istakao da će imati sve igrače na raspolaganju za ovaj meč.

Stefan Hajdin nije igrao u tom susretu dva tima (pobeda TSC 2:1 u Beogradu) jer je tek naknadno pristigao u Zaplanjsku kao pozajmljeni igrač Crvene zvezde.

U međuvremenu je postao neizostavan član prve postave na poziciji levog beka i kako kaže, imperativ je nastavak dobre forme "zmajeva"

"Podatak da smo u Superligi neporaženi od septembra govori da smo na pravom putu i da je ekipa u konstantnom usponu forme. Nakon teškog početka, stvari polako dolaze na svoje i jedina opcija za nas jeste da i u nedelju nastavimo sa dobrim igrama. TSC je ekipa koja je dokazala svoj kvalitet, od početka prvenstva igraju konstantno, i imaju odličan igrački kadar koji je dugo na okupu i strelce koji su opasnost po gol svake ekipe u ligi", rekao je Hajdin.

Utakmica TSC Bačka Topola - Voždovac igra se u nedelju od 14.30.