Fudbal

Ronaldu preti DVOGODIŠNJA suspenzija?

Autor .

Hoće li portugalski as biti drastično kažnjen zbog napuštanja Juventusovog stadiona dok je još bio u toku duel sa Milanom.

Teško je pala Kristijanu Ronaldu zamena tokom duela sa Milanom, a napadač Juventusa mogao čak i da bude drasično kažnjen!

Besan što u 55. minutu mora da ustupi mesto Paolu Dibali (koji je kasnije postigao jedini pogodak u meču), Ronaldo je pravo sa terena otišao u svlačionicu, a potom i napustio stadion.

Po pravilima to nije dozvoljeno, jer je Portugalac mogao biti pozvan na doping kontrolu, o čemu je govorio nekadašnji golgeter Antonio Kasano.

"Ja sam morao hitno da se vratim na stadion kako bih izbegao dvogodišnju suspenziju", podsetio je Kasano na njegov odlazak sa Olimpijskog stadiona u Rimu, kada kao igrač Rome nije želeo da sačeka kraj gradskog derbija protiv Lacija.

Videćemo hoće li Italijani biti rigorozni prema Juventusovoj zvezdi, kojoj bi pomenuta kazna verovatno predstavljala neslavan kraj karijere, jer 5. februara 2020. puni 35 godina i teško da bi posle dve godine pauze mogao da se vrati u formi.

Italijanski mediji, ipak, veruju da će Ronaldo proći bez krupnih posledica za svoje ponašanje.

/MONDO PODKAST: Sve u 16 sa Nemanjom i Filipom: Za sve ljubitelje "kalča", Serija od A do Š/